حجت السلام احمد اشراقی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی با گرامیداشت هفته معلم و عقیدتی سیاسی در سپاه اظهارداشت: استاد شهید مطهری آن فیلسوف متفکر که در راه اسلام زحمات زیادی کشید و دشمنان اسلام و نظام نتوانستند وجودشان را تحمل و او را به شهادت رساندند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه بیرجند گفت: اگر چه شهادت افتخار است اما با از دست دادن این شخصیت جهان اسلام عزادار شد و در مقام والای او همین بس که امام خمینی(ره( فرمودند" مطهری پاره تن اسلام بود".
وی افزود: امروز درحالی سالروز شهادت این استاد شهید را گرامی می داریم که جامعه ما با توجه به تلاشهای دشمن برای نفوذ فرهنگی به درس گرفتن از سیره عملی و اندیشه های بزرگ آن شهید مطهر نیاز دارد.
اشراقی با اشاره به اینکه شهید مطهری توانست با بیانات علمی، فلسفی، معنوی و سیره عملی خود جهان فکری عظیمی را ایجاد کند، عنوان کرد: فلسفه اینکه شهادت این استاد بزرگ را روز عقیدتی سیاسی نام گذاری شده است این می باشد که تفکرات واندیشه های او باید در این نهاد ولایت مدار متبلور شود.
وی با بیان اینکه در سایه اندیشه های شهید مطهری می توان انسانهایی در سپاه تربیت شوند که علاوه بر رشد و تعالی خود در پیشبرد اهداف انقلاب نقش ایفا کنند و در عرصه های مختلف از جمله اقتصادمقاومتی که خواست جدی امام خامنه ای(حفظه الله) است پیش قدم باشند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه بیرجند با اشاره به برنامه های عقیدتی سیاسی در این ناحیه گفت: شرکت مدیران، مریان وپایوران در کوهپیمایی، تجلیل از مربیان و اساتید عقیدتی سیاسی، فراخوان مقاله در سطح حوزه ها ی مقاومت است.
وی ادامه داد: اجرای
نشست های روشنگری با موضوع نفوذ فرهنگی دشمن از دید گاه شهید مطهری در سطح حوزه
های مقاومت ، برگزاری نشست های منتظران موعود و شرکت در نماز جمعه از جمله برنامه
های محوری می باشد.
انتهای پیام/ 14