۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:12
کد خبر : 8670304
۱۸:۰۱

۱۳۹۵/۰۲/۱۴
مسئول مجمع امربه‌معروف و نهی‌از‌‌منکر خراسان رضوی:

مطالبه‌گری امربه‌معروف و نهی‌از‌منکر در جامعه ترویج یابد

مسئول مجمع امربه‌معروف و نهی‌از‌منکر خراسان رضوی در نخستین همایش عفاف و حجاب بر ترویج مطالبه‌گری امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در جامعه تأکید کرد.

نخستین همایش عفاف و حجاب ملزومات وظایف و مطالبات شهروندی شب گذشته با همت فعالان فرهنگی با حضور جمع کثیری از بانوان در حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) مشهد برگزار شد.

در این همایش زهرا حسینی مسئول برگزاری همایش با بیان اینکه این برنامه هرماه با حضور بانوان دریکی از مناطق مشهد برگزار می‌شود هدف از برگزاری این همایش را مطالبه اجرای قانون عفاف و حجاب مطرح کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اصغر لطفی مسئول مجمع امربه‌معروف و نهی‌از‌‌منکر خراسان رضوی  نیز در این همایش با بیان اینکه تقویت روحیه مطالبه‌گری در میان آحاد مردم باید شکل گیرد از تشکیل و عضوگیری این مجمع خبر داد و افزود: به‌ عنوان امانتداری از مردم و تکلیف شرعی که در زمینه امربه‌معروف و نهی‌از‌‌منکر بر عهده هر فرد مسلمان است موضوع امربه‌معروف و نهی‌از‌منکر را در شورای اسلامی شهر مطرح کردیم.

وی در ادامه افزود: در شهرداری مشهد مقدس با تشکیل 35 شورای امربه‌معروف و نهی‌از‌منکر توانستیم معروفات و منکرات تخصصی هر سازمان و منطقه را احصا کنیم.

لطفی اجرای بخشی از قانون عفاف و حجاب و طرح تکریم بانوان که 90درصد در شهرداری اجراشده را یکی از اقدامات کارگروه عفاف و حجاب کمیسیون امربه‌معروف و نهی‌از‌منکر شورای اسلامی عنوان کرد و افزود: بعد از تفکیک فضای کاری خواهران از برادران پیامدهای رضایت‌بخش زیادی را دریافت کردیم و این نشان از استقبال کارکنان از این قانون دارد.

وی تصریح کرد: با پشتوانه قانونی حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر که اجازه تذکر کتبی به مسئولان را به آحاد ملت می‌دهد، می‌توان اجرای قانون را از مسئولان مطالبه کرد.

وی در ادامه با اشاره به نام سایت مجمع رهروان امربه‌معروف و نهی‌از‌منکر به نام مفلحون علت نام‌گذاری سایت را به این نام یقین داشتن به سرانجام این مهم دانست و افزود: با ایمان بر درستی راه قدم گذاشته‌ایم و به حمد الهی با همراهی مسئولان به هدف اصلی مجمع که اجرای معروفات در جامعه است، می‌رسیم.

در پایان بیانیه‌ای مبنی بر توجه بیشتر مسئولان بر احیا اصل هشتم قانون اساسی مبنی بر ترویج فرهنگ امربه‌معروف و نهی از منکر در جامعه و مقابله با عوامل بسترساز بی‌حجابی و بدحجابی در جامعه قرائت شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید