۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
22:07
کد خبر : 8674695
۱۰:۱۸

۱۳۹۵/۰۲/۲۲
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس:

۸۰ میلیون نفر جمعیت ایران در اختیار بازار چین است

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: جمعیت ایران دربست در اختیار واردات قرار گرفته و ۸۰ میلیون نفر جمعیت ایران کاملا در اختیار بازار چین است؛ این واردات در همه ابعاد به اقتصاد کشور ضرر زده است.

به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، محمدجواد رسایی، با ذکر این نکته که واردات در حال شکستن کمر ملت ایران و خورد کردن اقتصاد کشور است، گفت: همه مسئولان کشور اعم از بالاترین رده‌ها تا پائین‌ترین کارشناسان در وزارتخانه‌های مرتبط باید در برابر واردات به ترغیب تولید ملی بپردازند.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به سخنرانی‌های متعدد مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر مستحکم کردن ساخت و تولید ملی، گفت: مقام معظم رهبری به خوبی تشریح کردند که باید ستاد فرماندهی و اتاق فکری وجود داشته باشد تا راه‌های ارتقای تولید ملی را بیابد و برای این منظور یک نهاد مشخص باید تصمیم گیرنده باشد.

 

تحلیل مراکز تحقیقاتی دنیا: جوانان ایرانی فرهیخته و تحصیلکرده‌اند

وی با بیان اینکه مهم‌ترین راهبرای ارتقای اقتصاد کشور، جلوگیری از واردات بی‌رویه و ترغیب ایجاد شرکت‌های دانش بنیان است، افزود: آموزش عالی کشور بعد از بیست سال تلاش و کار، کشور را در ترازی قرار داده است که ایران در دنیا بی‌نظیر شده‌ است؛ تحلیل مراکز تحقیقاتی دنیا از مردم ایران این است که جوانان ایرانی فرهیخته و تحصیلکرده‌اند؛ در کشور ما، تعداد زیادی دانشگاه تاسیس شده و پذیرش دانشجویان نیز بالا است؛ حال فارغ‌ التحصیلان باید در عرصه فعالیت‌های اقتصادی حضور یابند و برای این منظور به بازار فروش محصولات نیاز داریم.

 

قشر پویای جامعه درحال زخمی و کشته شدن هستند

رسایی، با بیان اینکه ما نباید بازار خود را در اختیار بیگانگان قرار دهیم، افزود: جنگ فقط جنگ سخت نیست، بلکه جنگ نرم خطرناک‌تر است و یکی از مظاهر آن، از بین رفتن فارغ التحصیلان، صنعتگران و نخبگان کشور است؛ این قشر پویای جامعه کشورمان در حال زخمی و کشته شدن هستند؛ یک دسته از این افراد کشور را ترک می‌کنند و دسته‌ای در کشور مانده و ورشکست می‌شوند زیرا تبعات اجتماعی واردات بسیار گسترده است؛ ازدواج‌های ناموفق، ازهم پاشیدگی خانواده‌ها، تاخیر در ازدواج و فرزندآوری به دلیل عدم اشتغال جوانان، همه‌گی از پیامدهای واردات غیرهوشمندانه است.

 

این مدیر عامل شرکت دانش بنیان که یکی از تولیدکننده‌های کیت‌های آزمایشگاهی تشخیص عوامل ویروسی و انواع موادمخدر در نمونه خون و بزاق و ادرار است، ادامه داد: صرفاً ایجاد شرکت‌های دانش بنیان و اشتغال برای جوانان کافی نیست بلکه باید بازار مناسب برای فروش تولیدات داخلی موجود باشد تا جوانان پس از مدتی اشتغال به کار، تبدیل به جوانان بیکار و بدهکار نشوند.

 

جمعیت موتور محرک اقتصاد یک کشور است

وی به موضوع افزایش جمعیت به‌ عنوان موتور محرک اقتصاد یک کشور اشاره کرد و گفت: اقتصاددانان اذعان کرده‌اند یکی از راه‌های توسعه اقتصادی «افزایش جمعیت» است؛ همانگونه که در کشورهای نوظهور اقتصادی مانند چین و هند می‌بینیم که اصلی ترین مزیتشان جمعیت است؛ یک کشور پُرجمعیت محصول را تولید می‌کند، ابتدا توسط مردم خود آن کشور مصرف می‌شود و در اثر خرید و فروش، پول وارد چرخه صنعت می‌شود و سپس با تولید محصول بیشتر دست‌اندازی به بازارهای دیگر می‌کند.

 

۸۰ میلیون نفر جمعیت ایران کاملا در اختیار بازار چین است

رسایی، گفت: حال جمعیت ایران دربست در اختیار واردات قرار گرفته و ۸۰ میلیون نفر جمعیت ایران کاملا در اختیار بازار چین است؛ این واردات در همه ابعاد به اقتصاد کشور ضرر زده است مثلا ما در صنعت تولید کفش سابقه تاریخی داشتیم و هزاران کارگاه کوچک و بزرگ تولید کفش در ایران وجود داشت که این صنعت ورشکست شده و کارگرهای زیادی بیکار مانده‌اند.

 

این مدیر عامل شرکت دانش بنیان، دلالی و واردات را بلای جان اقتصاد کشور خواند و گفت: اگر نظارت درست انجام شود، هرگز به‌ طور نمونه تخت بیمارستانی خارجی وارد کشور نمی‌شود در حالی‌که ایران خود یکی از تولیدکننده‌های تخت‌های بیمارستانی است؛ متاسفانه نظارت کننده‌هایی وجود دارند که پروفرم‌های واردات غیرمجاز را با دریافت زیرمیزی امضاء می‌کنند لذا از این طریق، دشمن نفوذ می‌کند.

 

آقای جهانگیری، به توان و اراده مردم ایران اعتماد کنید

وی در پایان از طریق این مصاحبه از آقای جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری، که فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی را برعهده گرفته‌اند، درخواست کرد: جلوی واردات غیرهوشمندانه کالاها را گرفته و به توان و اراده مردم ایران اعتماد کنید.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید