۰۲ / تير / ۱۴۰۴ - 23 June 2025
02:00
کد خبر : 8679351
۲۱:۵۴

۱۳۹۵/۰۲/۲۹

افزایش 30 درصدی استقبال دانش آموزان خراسان‌شمالی از اردوی راهیان نور

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌شمالی گفت:استقبال دانش‌آموزان از اردوی راهیان نور نسبت به سال گذشته 30 درصد بیشتر شده است.
به گزارش سرویس بسیج راهیان نور خبرگزاری بسیج،  براتعلی حاتمی در همایش تجلیل از عوامل اجرایی اردوهای راهیان نور اظهار کرد: میزان استقبال دانش‌آموزان از اردوی راهیان نور نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد 30 درصدی برخوردار است.

وی با تبیین اثرات مثبت این اردوها بر روح و روان دانش‌آموزان، گفت:یکی از موفقیت‌های عینی کاروان‌های راهیان نور، استقبال دو برابری دانش‌آموزان از این برنامه معنوی است.

حاتمی ادامه داد: دلیل تأثیر شگرف این سفرها در روحیات و رفتار دانش‌آموزان،پا گذاشتن جای پای کسانی است که بر سر ایمان و اعتقاد خود با خدا معامله کردند.

وی یادآورشد:روایت صحنه‌ها و حال و هوای مناطق عملیاتی جنوب، توسط دانش‌آموزان رمز موفقیت در انتقال مفاهیم و فرهنگ ایثار و مقاومت است.

محمدرضا معنوی،مدیر آموزش و پرورش شهرستان بجنورد نیز در این همایش، سفر راهیان نور را سفری انسان‌ساز دانست،افزود: وظیفه آموزش و پرورش تربیت انسان‌هایی مقید و مؤمن است که این مهم با شناساندن و معرفی قهرمانان واقعی که همان شهدای عزیز هستند تحقق می‌یابد.

وی اظهار کرد: امسال توانستیم طی سه مرحله دانش‌آموزان پسر و در پنج مرحله دانش‌آموزان دختر و در مجموع 1393 دانش‌آموز را به مناطق عملیاتی جنوب و جنوب غرب اعزام کنیم.

انتهای پیام/م
ایسنا


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید