۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
12:39
کد خبر : 8679380
۰۵:۳۶

۱۳۹۵/۰۲/۳۰
سردار ادیبی در دیدار با خانواده‌ شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون:

مجاهدین افغانستانی از دوران انقلاب و دفاع مقدس، مدافع حریم اسلام و اهل بیت(ع) بوده‌اند

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: "مردان و جوانان افغانستانی درک به موقعی از خطری که اسلام را تهدید می‌کند، دارند و با جانفشانی در راه دفاع از حرم دین خود را به اسلام ادا کرده‌اند."
به گزارش سرویس بسیج راهیان نور خبرگزاری بسیج، در سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) سردار "نادر ادیبی" دبیر ستاد مرکزی راهیان نور، "محمدسرور رجایی" و "علی واحدی" از فعالان فرهنگی افغانستانی و پدر شهید مدافع حرم "رسول خلیلی" با خانواده‌ شهدای مدافع حرم افغانستانی دیدار کردند.

سردار ادیبی در این دیدار بیان داشت: همه ما در جبهه اسلام قرار داریم. ایرانی، افغانستانی، پاکستانی، عراقی، سوری، یمنی و هندی هر‌جا که اسلام نیاز به کمک داشته باشد حضور پیدا می‌کنند.

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور خاطرنشان کرد: مردان و جوانان افغانستانی درک به موقعی از خطری که اسلام را تهدید می‌کند، دارند و با جانفشانی در راه دفاع از حرم دین خود را به اسلام ادا کرده‌اند.

وی افزود: ایران مدافع همه کسانی است که در راه آزادی و دفاع از حق و حقیقت تلاش می‌کنند. مجاهدان افغانستانی از روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن به خصوص در دوران دفاع مقدس در کنار مردم و رزمندگان بودند و در این راه جانفشانی کردند.

ادیبی گفت: در این سالها نیز ایران میزبان مردم افغانستان بوده است. اکنون نیز رزمندگان ایرانی و افغانستانی دوشادوش هم در راه دفاع از حرم در سوریه حضور دارند.

وی در پایان بیان داشت: شما خانواده‌های شهدا برای آخرت خود اجری عظیم ذخیره کرده‌اید و اگر صبر و تحمل شما بر سختی‌ها نبود این مجاهدت‌ها شکل نمی‌گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید