۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:30
کد خبر : 8679538
۱۱:۴۶

۱۳۹۵/۰۲/۳۰
رئیس شورای شهر اردبیل:

اقتصاد مقاومتی بدون عزم ملی محقق نمی‌شود

در این راستا ضرورت داد که به منظور خودکفایی در اقتصاد به تولیدات داخلی تکیه کرده و از واحدهای تولیدی و صنعتی داخلی حمایت شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، ذکی‌اله خوشبخت در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اظهار داشت: در آستانه رویداد تاریخی سوم خرداد هستیم که در این روز رزمندگان اسلام توانستند، خرمشهر را از چنگ دشمنان بعثی آزاد کنند که به نوعی روز ملی مقاومت و پیروزی لقب گرفته و در این روز طی عملیات بیت‌المقدس خرمشهر پس از 18 ماه اشغال توسط نیروهای عراقی آزاد شد.

وی گفت‌: در عملیات آزاد سازی خرمشهر، 16 هزار نفر از نیروهای بعثی کشته و حدود 19 هزار نفر دیگر زخمی و یا اسیر شدند که این موضوع عظمت کار رزمندگان اسلام را نشان می‌دهد چرا که عراقی‌ها فکر می‌کردند که خرمشهر را به نوعی تصاحب کرده‌اند که نیروهای ایرانی هیچ‌وقت نمی‌توانند این شهر را آزاد کنند.

رئیس شورای شهر اردبیل با اشاره به روز بهره‌وری و لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی، افزود: مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی‌های خود به اهمیت تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور و وابسته نبودن به کشورهای خارجی اشاره کردند که با توجه به این موضوع باید تمامی نهادها از جمله شورای شهر و شهرداری اردبیل در فعالیت‌های خود به این موضوع توجه داشته باشند.

خوشبخت تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی بدون عزم ملی محقق نمی‌شود که در این راستا ضرورت داد که به منظور خودکفایی در اقتصاد به تولیدات داخلی تکیه کرده و از واحدهای تولیدی و صنعتی داخلی حمایت شود.

وی بیان کرد: حمایت ازسرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیز یکی از راهکارهای تحقق اقتصادی مقاومتی است که خوشبختانه شورای شهر و شهرداری اردبیل با جدیت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی حمایت می‌کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید