۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:06
کد خبر : 8680682
۱۶:۱۳

۱۳۹۵/۰۳/۰۱
مسئول دفتر نماینده ولی فقیه سپاه کربلا:

یک شهید در راه خدا بهتر از 70 هم رکاب امام زمان است

حجه الاسلام غلامی با اشاره به حدیثی از امام باقر (ع)، افزود: این امام فرمودند اگر پدر و مادری در زمان حیات خود یک شهید در راه خدا دهند بهتر از آن است که هفتاد پسر داشته و آنها در رکاب امام زمان (عج) باشند.

خبرگزاری بسیج مازندران، مسؤول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران گفت: خون پاک شهدا و صبر خانواده‌های آنها مایه نابودی آمریکا و استکبار است.

حجت‌الاسلام یدالله غلامی ظهر امروز در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم رضا حاجی‌زاده در این شهرستان، اظهار کرد: شهدای مدافع حرم در خارج از مرز کشور برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) جان‌فشانی کردند و لشکر 25 کربلا در این بین شاخص بوده است.

وی با اشاره به حدیثی از امام باقر (ع)، افزود: این امام فرمودند اگر پدر و مادری در زمان حیات خود یک شهید در راه خدا دهند بهتر از آن است که هفتاد پسر داشته و آنها در رکاب امام زمان (عج) باشند.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران با اشاره به اینکه امروزه خانواده‌های شهدا مایه افتخار و ارزش جامعه هستند، تصریح کرد: خانواده شهدا برای دین خداوند مقاومت و صبوری دارند.

این مسؤول با اعلام اینکه در طول تاریخ کسی به اندازه حضرت زینب (س) درد مصیبت، رنج و اندوه ندیده است، یادآور شد: از خداوند صبر و استقامت بیشتر خانواده‌های معظم شهدا را خواستارم.

غلامی با تأکید بر اینکه روز به روز بر دشمنی دشمنان و مستکبرین علیه اسلام و مسلمانان افزوده می‌شود، بیان کرد: یکی از دشمنان بزرگ ایران صدام بود که با رسوایی شدید روبرو شد و دشمنان دیگر هم نتیجه‌ای جز رسوایی به همراه ندارند.

وی با اعلام اینکه شهدای انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و مدافعان حرم با از خود گذشتگی، ایثار و مقاومت افتخارآفرینی کرده و با خداوند معامله کردند، تصریح کرد: شهدا سبب عزت بودند زیرا برای دفاع از اسلام و قرآن جان بر کف گرفتند و ما باید ادامه‌دهنده راه و روش آنها باشیم.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران گفت: خون پاک شهدا و صبر خانواده‌های آنها مایه نابودی آمریکا و استکبار است تا زمینه برای ظهور امام زمان (عج) فراهم شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید