به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی، سیده نرجس مجتهد نجفی اردبیلی در جمع بسیجیان حوزه کوثر بیرجند اظهار داشت: امامان معصوم و یاران صدیق آنان دعاهایی برای فرج داشتند که در درگاه خداوند متعال پذیرفته شده اما با رجعت محقق خواهد شد و آنان با ظهور مهدی فاطمه(عج) دوباره زنده می شوند و در رکاب ایشان منتقم خون امام حسین(ع) خواهند بود.
وی با بیان اینکه آیا ما انتظار داریم که همه دعاهای ما برآورده شود و آیا با لقمه حرام هم دعا برآورده می شود ؟ افزود: ما در خرج کردن مال خود به مستحبات و نذورات خیلی توجه داریم اما چرا به دادن خمس که یک واجب دینی است توجه نمی کنیم.
دعای همراه با ارتکاب گناه و معصیت استجابت نمی شود
مجتهد نجفی اردبیلی با اشاره به اینکه ما در مجالس عروسی مرتکب گناه و معصیت می شویم یا زمینه را برای دیگران فراهم می کنیم تصریح کرد: کسانی که ادعای مسلمانی دارند و نماز و روزه را ادا می کنند اما جلوی برنامه های ماهواره می نشینند و به شیطان اجازه ورود به زندگی شان را می دهند و با این حال انتظار داریم دعاهای ما برآورده شود.
وی خاطرنشان کرد: وقتی فرزندان ما موسیقی حرام گوش می دهند انتظار نداشته باشیم دعاهای ما برای فرج امام عصر(عج) برآورده شود. دعاهای انسان های پاک قطعا برآورده می شود و اگر ظهور بعد از مرگ آنان باشد با رجعت در رکاب امام زمان(عج) حاضر می شوند.
استکبار از دعا گناه است چه اجابت شود و چه نشود
این کارشناس مذهبی ادامه داد: گاهی دعاها از صدق دل نیست، تنها لغلغه زبان است و باید بسیار برای فرج آقا و مولایمان دعا کنیم زیرا استکبار از دعا گناه است چه اجابت شود و چه نشود .
وی با بیان اینکه چطور می توانیم منتظر واقعی باشیم و کارهای نیک و اعمال شایسته انجام دهیم؟ گفت: باید بدانیم در این زمان چه چیزی برای جامعه ما مهمتر و لازم تر است و در جهت انقلاب تلاش کنیم.
مجتهد نجفی یادآور شد: همانطور که در دوران جنگ تحمیلی منتظران واقعی خودشان را نشان دادند و مادرانی که زینب گونه فرزندان خود را راهی جبهه ها کرده و در پشت جبهه برای رزمندگان کارهای حمایتی انجام دادند، آنان وظیفه انتظار را به خوبی نشان دادند.
یکی از وظایف جامعه منتظر عمل به اقتصاد مقاومتی است
وی ابراز داشت: بعد از جنگ نیز تهاجم فرهنگی، جنگ نرم، شبیخون و ناتوی فرهنگی برعلیه ملت ما انجام شد و باز خانواده هایی در برابر ماهواره و اینترنت در این عرصه ، جهاد و ایستادگی کردند و اما امروز برجسته ترین جهاد ما در جنگ اقتصادی است.
این استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: امروز خانواده منتظر در جبهه اقتصاد مقاومتی جهاد می کند و کالای خارجی نمی خرند. دشمن با صنعت نمی تواند ما را شکست دهد اما با خوراک و غذا می تواند ما را شکست دهد.
وی عنوان کرد: با خرید کالای خارجی در حق هم وطن خودمان ظلم نکنیم، بیایید خودمان تولید کننده و خانواده ای منتظر واقعی در شرایط امروزی باشیم و الگوی ما در کار و تولید حضرت فاطمه(س) و امام علی(ع) باشند.