۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
07:53
کد خبر : 8682810
۰۸:۰۰

۱۳۹۵/۰۳/۰۵
فرمانده منطقه یکم امامت نداجا:

ناوگروه دریایی کشور هندوستان در بندرعباس پهلو گرفت

فرمانده منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش از پهلوگیری ناوگروه نیروی دریایی کشور هندوستان در اسکله اختصاصی این نیرو در بندرعباس خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، دریادار حسین آزاد صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پهلوگیری ناوگروه نیروی دریایی کشور هندوستان در بندرعباس اظهار داشت: ناوگروه دریایی کشور هندوستان متشکل از 2 ناوشکن به نام‌های گانگا f22و تریکندf51 با هدف شرکت در مسابقات ورزشی و همچنین انجام تمرینات نظامی مشترک در بندرعباس پهلو گرفته است.

وی در ادامه بیان داشت: این ناوگروه در طول توقف 4 روزه در سواحل جنوبی کشور با حضور در شهر بندرعباس دیدارهایی با مقامات استانی داشته و همچنین در مسابقات ورزشی مشترک با پرسنل نداجا شرکت می‌کند.

دریادار آزاد در پایان افزود: در آخرین روز حضور ناوگروه دریایی کشور هندوستان در بندرعباس تمرین مشترک در آب‌های نیلگون خلیج فارس انجام می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید