۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
08:59
کد خبر : 8683472
۲۱:۰۲

۱۳۹۵/۰۳/۰۵
مدیر کمیته امداد آذربایجان غربی:

مشارکت مردمی آذربایجان غربی به بیش از 50 میلیارد ریال رسید

مدیر کمیته امداد آذربایجان غربی گفت: میزان مشارکت‌ مردمی آذربایجان غربی در سال جاری 53 میلیارد ریال است.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، جلال حسین‌زاده اظهار داشت: میزان صدقه جمع‌آوری شده در آذربایجان غربی طی سال گذشته 56 میلیارد ریال بود که این میزان 10 درصد افزایش یافته است.

مدیر کمیته امداد آذربایجان غربی تصریح کرد: صدقات جمع‌آوری شده کمیته امداد صرف حل مشکلات مد‌دجویان از جمله کمک هزینه ازدواج، تهیه جهیزیه، بیماری مددجویان و بهداشت و درمان می‌شود.

وی گفت: میزان مشارکت‌ مردمی در سال گذشته 586 میلیارد ریال بوده و در دو ماهه گذشته نیز میزان مشارکت‌های مردمی 53 میلیارد ریال است.

این مسؤول افزود: سال گذشته 9 هزار و 696 نفر از ایتام تحت حمایت کمیته امداد استان قرار داشتند که در دو ماه سال جاری این تعداد 9 هزار و 681 نفر شده است و در حال حاضر 5 هزار و 12 دختر و 4 هزار و 669 پسر تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی آذربایجان غربی هستند.

حسین‌زاده با بیان اینکه همه ایتام تحت حمایت حامیان نیکو‌کار قرار گرفته‌اند، اظهار داشت: با توجه به میزان جمعیت در هر شهرستان کمترین جمعیت ایتام تحت حمایت در استان مربوط به شهرستان شوط است که 167 نفر ایتام را تحت پوشش قرار می‌دهد و بیشترین ایتام تحت حمایت در سطح استان با 2 هزار و 70 نفر مربوط به شهر ارومیه است.

مدیر کمیته امداد آذربایجان غربی اذعان داشت: سال گذشته 12 میلیارد ریال از سوی خیرین و حامیان نیکوکار برای این ایتام مساعدت شده است و کمک هزینه تحصیلی، ایجاد زمینه اشتغال، کمک هزینه درمان و کمک هزینه جهیزیه از سوی کمیته امداد آذربایجان غربی برای ایتام تحت پوشش ارائه می‌شود.

وی با اشاره به خانوارهای مستمری‌بگیر در استان، گفت: در هر ماه به 61 هزار خانوار از سوی کمیته امداد استان مستمری پرداخت می‌شود و خدمات دیگر که به مستمری‌بگیران ارائه می‌شود شامل خدمات درمان، بیمه، اشتغال، مسکن، تحصیل است.

این مسؤول با اشاره به اینکه ساخت، تعمیر و تکمیل مسکن مددجویان از برنامه‌های مهم کمیته امداد است، تصریح کرد: سال گذشته بیش از 2 هزار مورد خدمات مسکن از جمله ساخت، تعمیر و تکمیل به خانواده‌های تحت حمایت ارائه شده و به خانواده‌های تحت حمایت شهری و روستایی سال گذشته یک میلیارد و 132 میلیون ریال هزینه پرداخت شده است.

حسین‌زاده با بیان اینکه بیمه زنان سرپرست خانوار از اقدامات کمیته امداد است، تصریح کرد: تعداد زنان سرپرست خانواده بیمه شده برای دریافت مستمری در زمان بازنشستگی، 5 هزار و 20 نفر است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید