۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:52
کد خبر : 8684133
۰۶:۵۳

۱۳۹۵/۰۳/۰۸
امام جمعه شبستر:

هدف اصلی دشمن، حذف ولایت فقیه

خبرگزاری بسیج: امام جمعه شبستر در خطبه های نماز جمعه این هفته با تاکید به اینکه هدف امریکا و دشمنان از مذاکرات هسته ای حذف اصل ولایت فقیه است، گفت: تعطیلی مسائل موشکی و .. تنها بهانه امریکاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام محمدزاده با انتقاد از وجود فساد اقتصادی در کشور، مطرح کرد: چرا باید مسئولان دقت نکرده و با بی تقوایی و در زیر مجموعه آنها، در حق مردم و بیت المال جنایت شود .

وی افزود: زمانیکه یک جوان می خواهد وام ازدواج بگیرد باید از هفت خان رستم بگذرد در صورتی که برخی ها، وام های میلیاردی و بدون سند گرفته اند که عین بی عدالتی و بی تقوایی است.

امام جمعه شبستر با اشاره به منویات رهبر فرزانه انقلاب در جمع نمایندگان مجلس خبرگان رهبری،خاطرنشان کرد: تقوا،شجاعت، بصیرت و صراحت معیار های انقلابی بودن است و باید همه مسئولان و مردم معیارهای انقلابی بودن و انقلابی ماندن را در نظر داشته باشند.

وی با اشاره به فرارسیدن دهه تکریم مساجد، بیان داشت: همانطور که انسان در ماه های رجب و شعبان، فکر و اندیشه خود را برای میهمانی خداوند آماده می کند، مساجد را نیز باید شایسته اسلام و مسلمانان کرده و مکانی تمیز و معطر کنیم.

امام جمعه شبستر با بیان اینکه مساجد سنگر اسلام است، افزود: استعمارگران هر موقع که خواسته اند به کشوری حمله کنند، در مرحله نخست مساجد را تخریب کرده اند، همانطور که در دوران طاغوت نیز مسجد و روحانیت خارچشمی برای طاغوتی ها بود.

حجت الاسلام محمدزاده با گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد ماه، اظهارداشت: ادامه انقلاب اسلامی امری واجب و حیات بخش است و پیام شهدای 15 خرداد به ملت این بود که برای همیشه انقلابی بمانیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید