شکری ضمن تاکید بر اینکه استانداردسازی فعالیت های ادارات براساس شعار سال اقتصاد مقاومتی برپایه اقدام و عمل، امری در خور توجه و مفید است، ابراز داشت: فعالیت های ادارات که به مثابه گردان های عملیاتی در نبرد اقتصادی هستند، می بایست برای مصون ماندن از سلطه غرب دارای برنامه مدون و استانداردی تعریف شده باشند تا بتوانیم موفق عمل کنیم.
وی افزود: از سوی دیگر باید توجه داشت که روی دیگر سکه اقتصاد مقاومتی مردم هستند، اگر مردم به نیازهای دنیایی به قدر ضرورت توجه کنند، اقتصاد مقاومتی معنا پیدا خواهد کرد و همه اقشار مختلف در کنار مسئولان به سوی تحقق شعار سال، اقدام و عمل حرکت می کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی جزء زیر ساخت های اقتصادی برای توسعه و پیشرفت است، گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، باید زیر بنای اقتصاد را آنگونه بنا کنیم که استقلال ما با توجه به آن معنا پیدا کند.
شکری با بیان اینکه نقش نهادهای فرهنگی در اقتصاد مقاومتی مهم است، گفت: اقتصاد مقاومتی مانند همه پدیده های اجتماعی نیازمند فرهنگ سازی است.
وی ضمن اشاره به نقش فرهنگ جامعه در تبیین اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: ما در حوزه فرهنگی موظف هستیم تا فرهنگِ تولید کار، ارتقاء کیفیت و تلاش مضاعف را در جامعه نهادینه کنیم و در این راه باید در برابر هجمه دشمنان بایستیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، با بیان اینکه وظیفه امروز ما راهنمایی مردم به اقتصادی برپایه ایثار و فداکاری است، گفت: اقتصاد مقاومتی ویژگی های ایثار محوری، صرفه جویی، سبک زندگی اسلامی و فداکاری را در خود دارد لذا اگر بخواهیم استقلال اقتصادی و سیاسی ما حفظ شود، جامعه باید در ابتدای امر صرفه جو باشد چرا که ملتی مصرف گرا جامعه ای موفقی نخواهد بود.
شکری با بیان اینکه افزایش ساعات کاری مفید و میزان سرانه مطالعات باید در دستورکار قرار بگیرد، گفت: اقتصاد مقاومتی با تلاش مضاعف و چند برابری همه اقشار جامعه و همه سیستم های اداری نمود پیدا می کند.
وی افزود: صرفه جویی و استفاده بهینه از شرایط و امکانات به نفع اقصاد کلان، نوعی اقتصاد مقاومت محور است که به افزایش سرمایه های خالص و ناخالص ملی کمک می کند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز در این مراسم، گفت: امروز اگر میخواهیم زمینه ظهور حضرت مهدی(عج) فراهم شود باید در مقابل تهاجم فرهنگی، سیاسی و جریان های منافق گونه که در کشور پدیدار می شوند، بایستیم.
حجت الاسلام حسین روحانی نژاد با تاکید بر اینکه می بایست در برابر سلطه بیگانگان ایستادگی کرد، ابراز داشت: نیروهای انقلابی مومن و متدین باید هوشیاری و بصیرت لازم را در جامعه داشته باشند و از تلاش های مذبوحانه که در تخریب چهره های انقلابی و تخریب خطوط انقلاب صورت می گیرد نا امید نشوند بلکه از اقدامات علمی و اطلاعات خود مراقبت کنند.
وی افزود: امروز فرهنگ برای ما باید در اولویت قرار گیرد چرا که هجمه سنگین دشمنان به خصوص در نسل جوان جامعه بیداد می کند و راه مقابله با آن از مقوله فرهنگ می گذرد از سوی دیگر باید دانست که امروز فرهنگ ما با اشاعه سبک زندگی اسلامی، ایرانی تقویت پیدا می کند لذا این وظیفه و رسالت مبلغان، روحانیان و مراجع است که به تبیین ریشه های سبک زندگی اسلامی در موارد متعدد مانند صرفه جویی، عبادت، تدین و ... بپردازند.
در این مراسم از زحمات حجت الاسلام ولی الله مصائبی معاون فرهنگی سابق اداره کل تقدیر و حجت الاسلام حسین روحانی نژاد به عنوان معاون فرهنگی جدید اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان معرفی شد.