به گزارش سرویس بنیاد فرهنگی روایت خبرگزاری بسیج ، فلیم کوتاه انیمیشن«ماشین شیطان» به نویسندگی و کارگردانی مجتبی اسماعیل زاده، از تولیدات اخیر انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس است که در مدت زمان ۱۲ دقیقه تولید شده است.
اسماعیل زاده در خصوص روند تولید این اثر به خبرنگار سینما روایت گفت: «ماشین شیطان» برای من فیلم تجربی به حساب می آید، چراکه در روند تولید آن از فیلمنامه گرفته تا کارهای نهایی تدوین و صداگذاری همواره به تجاربی دست زدیم که در نوع خود بدیع و نو بودند. قصه فیلم بر اساس بازیCall of Duty شکل گرفته است، ماجرا در فضای یک شهر جنگ زده عربی در خاور میانه که به طور مشخص به موقعیت جغرافیایی آن اشاره مستقیم نشده است، رخ می دهد. شخصیت های فیلم همان شخصیت های بازی هستند و به نوعی برای حضور آن ها مهندسی و طراحی خاصی شده است که براساس محتوای قصه میزانسان ها دکوپاژ شده اند تا یگانگی فرم و محتوا بتواند به بهترین شکل با مخاطب ارتباط برقرار کند.
کارگردان فیلم«ماشین شیطان» با بیان اینکه جنگ در همه حال و همه نوعش سبب تخریب و آسیب رسانی می شود رویکرد فیلم را ضد جنگ عنوان کرد و ادامه داد: اگر از بعد کرامت انسانی به ماجرا نگاه کنیم جنگ به هر دو طرف آسیب می زند و سبب از بین رفتن کرامت انسانی آدم ها خواهد شد، چه در طرف پیروز و چه در سمت نیروهای شکست خورده، به همین سبب من خواسته ام تا به مفهوم ضد جنگ در فیلمم نزدیک شوم. قصد ما این بوده است که لحظه ای را پیدا کنیم که بتوان متصور شد جنگ در آن نقطه به پایان خودش خواهد رسید و یا به نوعی از این ایده آدرس و نقشی به بیننده بدهیم.
اسماعیل زاده همچنین در ارتباط با سبک و قالب اثر ماشین شیطان افزود: ماشین شیطان از حیث روایی یک فیلم داستان گو و روایتگر است، در قالب اثر یک انیمیشن سه بعدی است، اما با این همه من فیلم را اثری تجربی می دانم. سبک تولیدی این انیمیشن«اسکرین کپچر» شناخته می شود و ما به نوعی تمام شخصیت ها و فضای بازی مورد نظر را بازسازی کرده ایم و از آن جهت القای مفهوم و داستان خود استفاده کرده ایم.
همانطور که میدانیدCall of Duty بازی جنگی است که نسخه های متعددی از آن به بازارهای جهانی آمده و بزرگترین کمپانی بازی سازی جهان آن را تولید کرده است. به همین خاطر فضای بصری فیلم برای خیلی از مخاطبین آشنا به نظر می رسد و همین امر باعث جذب بیشتر مخاطب و اثرپذیری بیشتر او از داستان می شود.
فیلم کوتاه«ماشین شیطان» به کارگردانی مجتبی اسماعیل زاده امروز ۹ خرداد در برنامه سینماروایت در سالن اسوه به همراه جدیدترین محصولات کوتاه انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس اکران، نقد و بررسی خواهد شد.