۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
19:16
کد خبر : 8688515
۲۰:۰۹

۱۳۹۵/۰۳/۱۴
امام جمعه پارس آباد:

15 خرداد سرآغاز حرکت انقلاب الهی حضرت امام(ره) بود

به گزارش خبرگزاری بسیج از پارس آباد، حجت‌الاسلام سید سعید رشادی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان پارس آباد با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، اظهار داشت: تقوا مهم‌ترین راه‌حل برای نجات بشر از سوی پلیدی‌ها و گناهان است.
 
 
 
وی به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اشاره کرد و ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن این ماه به تمام مسلمانان گفت: رمضان ماهی است که در آن خداوند تمام درهای بهشت را باز می‌کند.
 
 
 
امام جمعه پارس آباد با بیان اینکه استغفار و عبادت خداوند در ماه رمضان مهم‌ترین کار برای مسلمانان توصیه شده است، از مردم خواست که با دست‌گیری مستمندان و پرداخت صدقه مردم نیازمند را در این ماه خشنود کنند.
 
 
 
رشادی، توفیق درک ماه مبار رمضان را فرصتی عظیم برای نزدیک شدن به خدا دانست و افزود: مسلمانان باید توجه خود در این ماه را به فقرا بیشتر کنند؛ چرا که فلسفه ماه مبارک رمضان و روزه‌داری برای همین است که درد، گرسنگی و مشکلات فقرا را احساس کنیم.
 
 
 
امام جمعه پارس آباد در بخش دوم از خطبه‌های نماز جمعه این هفته به بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: امام راحل (ره) مهم‌ترین پایه انقلاب اسلامی هستند که با اندیشه‌ها و کتب‌های اسلامی سبب خارج شدن حکومت طاغوت شاهنشاهی از ایران شدند.
 
 
 
رشادی ادامه داد: امام خمینی(ره) نه تنها اتحاد و استقلال را در ایران برقرار کردند بلکه امام امت اتحاد و وحدت را در بین مسلمانان جهان برقرار و توانستند مردم مسلمان جهان را علیه استکبار متحد کنند.
 
 
 
امام جمعه پارس آباد با اشاره به گوشه‌ای از بیانات رهبری در مرقد مطهر حضرت امام(ره) در صبح امروز مهم‌ترین خصیصه بنیان‌گذار کبیر انقلاب را عبودیت ایشان ذکر کرد و گفت: بندگی در وجود این عالم فرزانه به معنای واقعی جاری و ساری بود و این امر باعث شد که امام نه تنها در مقابل هیچ یک از ابرقدرت‌های جهان واهمه‌ای از خود نشان نداد، بلکه توانست این انقلاب شکوهمند را با وجود توطئه‌های همه جانبه هدایت کند.
 
 
 
وی در ادامه به 15 خرداد و قیام خونین ورامین اشاره کرد و با بیان اینکه این قیام مقدمه‌ای برای پیروزی انقلاب بود، بیان کرد: این قیام مبنای حرکت امام راحل در تاسیس جمهوری اسلامی در ایران بود که منجر به فروپاشی حکومت پهلوی و پیروزی انقلاب اسلامی و عزت ایران شد.
 
 
 
رشادی در بخش دیگری از خطبه های نمازجمعه با اشاره به آغاز به کار مجلس دهم گفت: مجلس جدید به سبب برخورداری از تنوع به عنوان مایه پیشرفت و ترقی، در مقایسه با مجلس گذشته قوی تر است که این خود موجب امیدواری است.
 
 
 
خطیب نمازجمعه پارس آباد با بیان اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دور از مسائل حاشیه ای و مباحث شخصی به مردم خدمت کنند‏، تصریح کرد: امیدواریم مجلس جدید کارش را با قوت آغاز کند و بتواند علاوه بر حل بسیاری از مشکلات گذشته، کارهای خوب دیگری که به عزت ایران اسلامی در سطح جهانی بینجامد انجام دهد.
 
 
 
وی با بیان اینکه عزل و نصب مدیران و دخالت در امور اجرایی، وظیفه نمایندگان مجلس نیست، اظهار کرد: آن‌ها به جای این کارها باید درباره مسائل کلی کشور که نیازمند توجه و سبب توسعه هستند تمرکز کرده و حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم را سرلوحه امور خود قرار دهند.
 
 
 
رشادی در ادامه با اشاره به 16 خرداد روز جهانی محیط زیست، بر ضرورت حفظ محیط زیست تاکید کرد و یادآور شد: باید ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست در بین مردم جدی گرفته شود تا بتوانیم از سرمایه های خدادادی به خوبی استفاده کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید