۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:40
کد خبر : 8688534
۲۲:۱۵

۱۳۹۵/۰۳/۱۴
مسئول بسیج طلاب و روحانیون سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل:

ایران اسلامی، سیاست امام امت را ادامه می دهد

ما مجاهدانی همچون حزب الله و سایر گروه های مقاومت برادران مجاهد خود می دانیم و یقین داریم که حمایت از جبهه مقاومت، منجر به امنیت کامل منطقه ای خواهد بود.

مسئول بسیج طلاب و روحانیون سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردبیل اظهار داشت: بزرگترین مصداق اهتمام حضرت امام (ره) به حمایت از گروه های مقاومت، حمایت همه جانبه از فلسطین می باشد.

وی افزود: ایشان بدون در نظر گرفتن مواضع مذهبی از همه گروه های مقاومت فلسطین حمایت می کردند و بر تمام مسلمین جهان تاکید می کردند که بدون توجه به مسائل اعتقادی از فلسطین حمایت همه جانبه داشته باشند چرا که فلسطین نماد مقاومت و پیروزی مظوم بر ظالم است و اکنون نیز همین سیاست را خلف صالح ایشان امام خامنه ای (مدظله العالی) ادامه می دهند و بدان تاکید دارند. حجت الاسلام نجاری با تکیه بر فرمایشات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری تصریح کرد: هر کس در هر کجای دنیا علیه اسرائیل اقدام کند ما حمایتشان خواهیم کرد و همه این مواضع نشانگر این است که علمای دینی و در راس آن حضرت امام خمینی (ره) با توجه به مبانی و اندیشه اسلامی سیاست مبارزه با مستکبران جهان را ضروری دانسته و بدان توصیه کرده اند.

نجاری ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همان سیاست امام امت را ادامه داده و بدون توجه به اختلاف های مذهبی به همه گروههای مقاومت کمک می کند و به این کمک ها ادامه خواهد داد و ما مجاهدانی همچون حزب الله و سایر گروه های مقاومت برادران مجاهد خود می دانیم و یقین داریم که حمایت از جبهه مقاومت، منجر به امنیت کامل منطقه ای خواهد بود.

مسئول بسیج طلاب و روحانیون سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: برخی کوته فکران خیال می کنند بعضی توافقات می‌تواند زمینه‌ای برای ساکت ماندن جمهوری اسلامی در مقابل استکبار ستیزی باشد؛ در حالی که ما به هیچ وجه دست از مبارزه با استکبار و حمایت از مقاومت بر نمی‌داریم و بعد از توافق هم به هیچ وجه بر سر لبنان، فلسطین و جنبش های مقاومت به ویژه حزب‌الله با هیچ کس معامله نمی‌کنیم و همانند گذشته حمایت از جریانات مقاومت را دنبال خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: حمایت هایی که اکنون از گروه های مقاومت می شود، از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی و مرهون دیدگاه حضرت امام (ره) است. دیدگاهی که برگفته از متون دینی می باشد در حدیث معروفی آمده است که «مَن اَصبَحَ وَ لَم یَهتَمَّ بِاُمورِ المُسلِمینَ فَلَیسَ بِمُسلِم»؛ و این جزو بیّنات اسلام است؛ اسلام می خواهد انسان مسئول باشد؛ هم نسبت به خود، هم نسبت به نزدیکان خود، هم نسبت به جامعه‌ى خود، هم نسبت به بشریّت مسئول است.

نجاری در پایان گفتگوی خود افزود: ما نمی توانیم نسبت به ظلمی که توسط مستکبرین در حق مظلومان جهان انجام می شود بی تفاوت باشیم و باید در هر زمان و مکانی از مظلوم و مستضعفین جهان جمایت همه جانبه داشته باشیم و گروه های مقاومت مصداق بارز مبارزه با مستکبرین و حمایت از مظلومان و مستضعفین می باشند لذا سربازان خمینی کبیر امروز هم به فرمان امام همامشان لبیک گفته و از فلسطین و حزب الله و گروه های مقاومت حمایت خواهند کرد.




گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید