۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:03
کد خبر : 8688671
۱۵:۳۰

۱۳۹۵/۰۳/۱۵
نماینده ولی فقیه در مازندران:

دشمن چشم دیدن ایران مقتدر را ندارد / وحدت ملت با تهدید و تحریم دشمنان بیشتر می شود

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به وقوع جنگ در منطقه ،گفت :دشمن نمی‌تواند قدرت مردم ما را ببیند به همین دلیل از تمام امکانات خود و با ایجاد اسلام داعشی و تکفیری تلاش دارد، اسلام واقعی را در چشمان جهانیان منفور نشان دهد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران،آیت الله نورالله طبرسی شامگاه جمعه هفدهمین یادواره 15 شهید روستای المشیر قائم‌شهر و گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی و شهدای قیام 15 خرداد با اشاره به نقش شهدا در پیروزی و تثیبت انقلاب ، تاکید کرد:همه ما باید ادامه دهنده واقعی راه این ایثارگران باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه دشمن از راه‌های مختلفی مانند تحریم‌ها و  تهدیدها تلاش کرد مردم را از نظام دور کند ،افزود: جهانیان دیدند، دشمنان در این کار هم ناکام ماندند و وحدت همبستگی مردم جامعه  ما بیش از پیش شد.

طبرسی آغاز شکل‌گیری  انقلاب اسلامی را از پانزده خرداد 42  دانست و تصریح کرد: پیروزی این انقلاب را در بهمن سال 57 به رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی مشاهده کردیم که باید همه ما با بصیرت قدردان این انقلاب باشیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران در ادامه با اشاره به وقوع جنگ در منطقه ،گفت :دشمن نمی‌تواند قدرت مردم ما را ببیند به همین دلیل از تمام امکانات خود و با ایجاد اسلام داعشی و تکفیری تلاش دارد، اسلام واقعی را در چشمان جهانیان منفور نشان دهد.

  منتخب مردم مازندران در خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمن هیچ وقت دست از خصومت خود بر نمی دارد گفت: استکبار همچنان ما را با گزینه نظامی تهدید می‌کند اما باید بداند مردم ایران پشتیبان ولایت فقیه  هستند و همیشه و در همه حال در تمام عرصه‌ها از آرمان‌های امام و شهدای انقلاب دفاع می‌کنند.

آیت الله طبرسی با اشاره به توصیه امام خمینی(ره) درباره وصیت‌نامه شهدا، یادآور شد: ایشان فرمودند 50 سال عبادت کردید، خدا قبول کند، یک روز هم یکی از این وصیت‌نامه‌ها را بگیرید و مطالعه کنید و تفکر کنید.

عضو خبرگان رهبری به حضور مدافعان حرم در سوریه اشاره و افزود: بسیجیان و رزمندگان ما در سوریه و عراق با تروریست‌ها و دشمنان می‌جنگند  تا دشمن طمع دست درازی به مرزهای ایران را نداشته باشد.

وی تصریح کرد: مدافعان حرم عاقلانه، مخلصانه و آزادانه رفتند تا از مرز اسلام و حریم اهل بیت (ع) دفاع کنند تا اسلام و فرهنگ ناب عاشورایی بماند.


انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید