۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:38
کد خبر : 8688752
۲۳:۴۴

۱۳۹۵/۰۳/۱۵
امام جمعه ارومیه:

حساسیت به دشمن مهم‌ترین شاخص در انقلابی‌گری است

امام جمعه ارومیه گفت: حساس بودن نسبت به دشمن یکی از مهم‌ترین شاخص‌های انقلابی‌گری به شمار می‌رود.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی در خطبه‌های نماز جمعه این شهر در جمع مردم، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های موجود در زمینه انقلابی ماندن و انقلابی حرکت کردن حساس بودن نسبت به دشمنان است.

وی فرارسیدن سالروز رحلت جان‌سوز امام خمینی(ره) را به مردم متدین، ولایتمدار و شهیدپرور تسلیت گفت و افزود: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های انقلابی‌گری از منظر امام(ره) و مقام معظم رهبری حساس بودن نسبت به دشمنان است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی اعتقاد داشتن به استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را یکی از شاخص‌های دیگر انقلابی‌گری از منظر رهبری دانست، خاطرنشان کرد: این موضوع حتی در آیات نورانی قرآن کریم آمده است، بنابراین نباید به بیگانگان وابسته شد، چراکه خداوند متعال و مؤمنان ما را کفایت می‌کند.

این استاد دانشگاه و حوزه‌های علمیه پایبندی به مبانی اصیل انقلاب اسلامی را ویژگی بارز فرد انقلابی دانست، ادامه داد: شاخص‌های چنین فردی پایبندی به اسلام، ظلم‌ستیزی، حمایت از مستضعفان، استقامت در مواضع، بردباری مقابل شدائد و اجرای امر خدا، هدف قرار دادن آرمان‌های انقلاب و دوری از سستی در این زمینه، اعتقاد داشتن به استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی همچنین حساس بودن نسبت به دشمن در این زمینه مطرح است.

امام جمعه ارومیه با اشاره به گوشه‌ای از بیانات رهبری در مرقد مطهر حضرت امام(ره) در صبح امروز مهم‌ترین خصیصه بنیان‌گذار کبیر انقلاب را عبودیت ایشان ذکر کرد و گفت: بندگی در وجود این عالم فرزانه به معنای واقعی جاری و ساری بود.

قریشی ایمان و اعتقاد داشتن به راه، گفته‌ها و مسیری که انتخاب کرده است را خصیصه بارز دیگر ایشان از منظر مقام معظم رهبری عنوان کرد و بیان داشت: امام خمینی(ره) در عمل به گفته‌ها و آرمان‌ها ثابت قدم بودند.

وی خصیصه بارز دیگر امام خمینی را انقلابی بودن عنوان کرد و گفت: اقشار مختلف مردم برای قرار گرفتن در مسیر انقلاب اسلامی و تلاش برای تحقق یافتن آرمان‌های آن باید حضرت امام(ره) را الگوی خویش قرار دهند.

امام جمعه ارومیه با اشاره به اینکه در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان قرار گرفته‌ایم، نزدیک شدن به خداوند متعال و استفاده از فیوضات بی‌‌نهایت این ایام را خواستار شد.

قریشی در کمین بودن مرگ را هشدار داد، خاطرنشان کرد: پرداختن به امور دنیوی نباید ما را از این موضوع غافل کند، بنابراین باید ضمن یاد کردن سرای باقی به عاقبت اعمال خود بیندیشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید