
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج به نقل از خبرگزارى فارس از حاجىآباد، حمیدرضا خراسانی پور عصر امروز در جمع هنرمندان ضمن گرامیداشت قیام خونین15خردادماه1342 اظهارداشت: این روز منشاء تحولات و دگرگونیهای بسیاری در تاریخ معاصر ایران بود و این نهضت که برگرفته از محرم است با روشنگریهای حضرت امام(ره)، درس مقاومت و آزادگی را برای مردم ایران به ارمغان آورد.
وی با بیان اینکه حضرت امام خمینی(ره)بنیان و پردههای تزویر رژیم پهلوی را در هم کوبید افزود: ایشان با شناخت کاملی که از این رژیم منحوس داشت توانست با پشتیبانی و بیداری مردم و جامعه روحانیت، شکاف عمیقی را بین آنان ایجاد کند و روز به روز بر عزت اسلام بیافزاید.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان حاجی آباد با بیان اینکه15خرداد پایان حکومت سلطنت پهلوی در ایران بود افزود: با تزلزل حکومت پهلوی ظهور جریانهای نوظهور و گفتمانهای اسلامی در ایران شکل گرفت و سیطره رژیم پهلوی از هم پاشید تا قدرت خدا بر همگان روشن شود و حضرت امام خمینی(ره) توانست اصل معنویت بر حاکمیت جامعه را پایدار کند.
خراسانی پور در پایان با گرامیداشت نام و یاد شهدای15خرداد1342 و امام راحل(ره)خاطر نشان ساخت: امروز زنده نگه داشتن خاطره چندین ساله امام و شهداءبرای همه ما یک تکلیف است،آنان که با تبعیت از ولایت فقیه و با مجاهدتهای بی شائبه در راه دین، اسلام و قرآن قیام کردند، بر همه ما نیز واجب است که گوش به فرمان ولی فقیه زمان و در پی خاستگاه و مطالبات مقام معظم رهبری باشیم.