۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:18
کد خبر : 8689036
۱۱:۵۶

۱۳۹۵/۰۳/۱۶

مخالفت اتحادیه عرب با هرگونه تغییر در طرح «صلح عربی»

اتحادیه عرب اعلام کرد هرگونه تغییری در طرح «صلح عربی» برای حل مساله فلسطین رد شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج، اتحادیه عرب در بیانیه شنبه (دیروز) خود اعلام کرد هر گونه تغییر و اصلاحاتی بر بندهای طرح «صلح عربی» را که در نشست بیروت در سال 2002 تصویب شده، نمی‌پذیرد.

بر اساس گزارش وبگاه «العهد»، «نبیل العربی» دبیرکل اتحادیه عرب ضمن مخالفت با هرگونه تغییر در طرح مذکور افزود، تلاش‌های اسرائیلی برای بازی کردن با ترتیب اولویت‌ها، شروط و تعهدهایی که این طرح برای پایان درگیری و ایجاد صلح کامل در منطقه مطرح می‌کند، رد شده است.

دبیرخانه کل اتحادیه عرب در پایان بر ضرورت اقدام جامعه بین‌المللی برای پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

طرح صلح عربستان برای اولین بار در سال 2002 ارائه شد که برای دومین بار نیز سال 2007 از سوی اتحادیه عرب در نشستی اعلام شد. این طرح تاکید می‌کند در صورت عقب نشینی اسرائیل از کرانه باختری، 22 کشور عربی روابط خود را با این رژیم به حالت عادی برگردانند.

رژیم صهیونیستی اما به این دلیل با این طرح مخالفت کرد که خواستار پذیرفتن حق بازگشت میلیون‌ها فلسطینی به اراضی اشغالی و در نهایت پایان یافتن اشغالگری می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید