خبرگزاری بسیج-سرویس اخبار ویژه
در حالی که آغاز ماه مبارک رمضان نه تنها در کشورهای اسلامی بلکه در بسیاری از کشورهای اروپایی نیز گرامی داشته می شود رسانه سلطتنتی انگلیس تلاش کرده است تا چهره ای سیاه از آغاز ماه رمضان در ایران نمایش دهد!
این رسانه که بارها ماهیت ضددینی و ضد اخلاقی خود را افشا کرده است در گزارشی با عنوان دشواری روزهداری و هراس روزهخواری تلاش کرده است تا برگزاری ماه رمضان را در ایران را نیز یک مساله امنیتی قلمداد کند!!!
بی بی سی فارسی در این زمینه می نویسد« در حالی که دغدغه بعضی آسیب احتمالی ناشی از کمآبی و گرمای شدید است، در ایران به روال سالهای اخیر، نگرانی بعضی شیوه برخورد با کسانی است که روزه نمیگیرند. نیروی انتظامی ایران امروز، هفدهم خرداد، در اطلاعیهای اعلام کرده تمام رانندگان و سرنشینان خودروهای عمومی و شخصی باید "حرمت" ماه رمضان را رعایت کنند و در ملا عام "روزهخواری" نکنند.مراکز پذیرایی و رستورانها هم باید از اذان صبح تا اذان مغرب بسته بمانند مگر آنکه برای پذیرایی از مسافران مجوز قبلی گرفته باشند. در بعضی شهرها مقررات سادهتر است و در بعضی نقاط مانند استان گلستان رعایت قوانین ماه رمضان سختتر. دادستان این استان امروز هشدار داده که "روزهخواری" میتواند تا ۷۴ ضربه شلاق داشته باشد.گفته شده در بعضی شهرها دفتری برای رسیدگی به جرایم و احکام روزهخواری دایر شده است. با این گرمای هوا و طولانی بودن روزها هم کار برای روزهداران دشوارتر شده و هم برای آنان که روزه نمیگیرند. »
گفتنی است این سیاه نمایی های بی بی سی فارسی در حالی است که طبق قانون تنها تظاهر به روزه خواری در ملا عام خلاف قانون است و تمهیدات لازم اعم از رستوران ها ، اغذیه فروشی ها و ... در تمامی شهرها برای سهولت افرادی که به دلایل مختلف توانایی روزه گرفتن را ندارند آماده شده است.