۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:55
کد خبر : 8690929
۱۹:۲۹

۱۳۹۵/۰۳/۱۸
در گفت‌وگو با عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مطرح شد؛

رویای برجامیان کابوس شده

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: آنچه سبب تشدید مشکلات اقتصادی شده است توجه صرف به مسئله برجام و عدم توجه به هشدارهای مقام معظم رهبری در خصوص خوش‌بینی نسبت به مذاکرات با غرب بوده است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمود رجبی امروز با اشاره به عملکرد ضعیف دولت در حوزه اقتصادی طی سه سال گذشته گفت: به نظر من آنچه سبب تشدید مشکلات اقتصادی شده است توجه صرف به مسئله برجام و عدم توجه به هشدارهای مقام معظم رهبری در خصوص خوش بینی نسبت به مذاکرات با غرب بوده است.

وی با بیان اینکه دولتمردان طی این مدت تمام وقت خود را صرف مذاکرات و مسئله برجام کردند و گمان داشتند مشکلات اقتصادی نیز با اجرای برجام قابل حل است، ادامه داد: تمام فکر و ذکر مسؤولان مسئله تحریم‌ها و مذاکرات بود و برای سرمایه گذاری در مسیر رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی و رفع رکود و بیکاری چاره‌ای نیندیشیده و سرمایه‌گذاری نداشتند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه اگر از ابتدا به جای پرداختن به برجام همت مسؤولان در مسیر حل مسائل اقتصادی و معیشتی و نگاه به درون و اقتصاد مقاومتی بود اکنون شاهد رفع رکود بودیم، افزود: متاسفانه غفلت از این مسئله و پرداختن به برجام خود از جمله دلایلی بود که بر مسئله رکود دامن زده و آن را تشدید کرده است. 

رجبی با اشاره به اینکه وزرا و مسؤولان دولت نیز خود نسبت به مسئله رکود آگاه بوده و اعلام می‌کنند که وضعیت رکود وخیم است، بیان کرد: این‌ها همه نشان از عدم برنامه‌ریزی دولت و غفلت و خوش‌بینی صرف به مذاکرات بوده است.

وی اضافه کرد: نتیجه این غفلت‌ها عدم خروج از رکود بعد از طی مدت سه سال و حتی شدت یافتن آن شده است و اکنون باید با توجه به شعار سال که اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل است، اقتصاد مقاومتی را در اقدام و عمل و به طور محسوس و ملموس عملیاتی کرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اذعان به اینکه اجرای طرح‌های عملیاتی باید به صورت شفاف، مشخص و قابل اندازه‌گیری و نتیجه باشد، ادامه داد: تنها راه فرار از رکود نگاه به درون و بهادادن به تولید ملی و نیروی داخلی است.

رجبی توجه صرف به سرمایه گذاری خارجی را مشکلی جدی عنوان کرد و گفت: اگر قرار است سرمایه گذاران خارجی هم جذب شوند باید در راستای تولید داخلی و نگاه به درون و اشتغالزایی درونی باشد نه اینکه صرفا مصرف کننده اقلام خارجی باشیم که متاسفانه شاهد این مسئله طی این مدت بوده و میزان آمار واردات نگران کننده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید