
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، در دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سال جاری که شامگاه دوشنبه در دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان برگزار شد، با حضور مسئولان استان از دو قرآن تاریخی روستاهای «سلین» و «کاشتر» که به تازگی مرمت شدهاند، رونمایی شد.
قرآن تاریخی روستای «سلین»، بعد از قرآن «نگل» یکی از نفیسترین قرآنهای استان است که متعلق به دوره ایلخانی بوده و به خط «ریحان» و در قطع «سلطانی» تهیه شده است.
قرآن روستای «کاشتر» نیز در روستای کاشتر در مسیر جاده روستای پالنگان به شهر کامیاران واقع شده که مربوط به اواخر دوره صفویه است.
علاوه بر دو قرآن روستای سلین و کاشتر، در گذشته نیز سه قرآن تاریخی متعلق به روستاهای شهرستان بانه مرمت و صحافی شدهاند.
در روستاهای استان کردستان 10 قرآن نفیس از دورههای مختلف تاریخی شناسایی شده که نفیسترین آنها قرآن تاریخی روستای نگل مربوط به اوایل قرن پنجم هجری است.