۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:35
کد خبر : 8691583
۱۴:۵۵

۱۳۹۵/۰۳/۱۹
تجری:

دولت به تأکیدات رهبری درباره اقتصاد مقاومتی توجه کند

نماینده مردم قصرشیرین در مجلس تاکید کرد دولت به تأکیدات رهبری توجه کرده و تولیدات داخلی را باید در اولویت‌های اصلی خود قرار دهد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، فرهاد تجری نماینده مردم قصرشیرین و سرپل ذهاب در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های رهبری و تاکیدات ایشان توجه به تولیدات داخلی که منتهی به اشتغال شود، بوده است؛ چرا که این موضوع اشتغال را برای ما در بر دارد و منطبق با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیز هست.

وی افزود: قاعدتا دولت هم از جهت تاکیدات رهبری و هم از باب التزامی که به استقلال و  عزت کشور دارد و به عنوان توفیقی در آینده نیز به آن نیز می‌تواند اشاره کند، لازم است بیش از هر مورد دیگری توجه به بعد اقتصادی داشته باشد.

نماینده مردم قصرشیرین و سرپل ذهاب در مجلس توجه به رونق اقتصادی کشور و فراهم کردن زمینه‌های تولیدات داخلی و حمایت از‌آن از جمله مواردی دانست که دولت باید بیش از پیش به آن اهتمام ورزد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برنامه‌ها و سیاست های دولت باید مبتنی بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و توجه به تولیدات داخلی از اولویت‌های مهم آن باشد لذا این چارچوب باید حفظ شود، با این رویکرد که حمایت از تولیدات داخلی و ایجاد تجهیزات لازم سرمایه گذاران داخلی در بخش‌های مختلف صورت گیرد.

این نماینده در ادامه یادآور شد: جلوگیری از واردات غیر ضروری و لحاظ تعرفه‌های لازم برای وارداتی که نیاز به تولید داخلی داریم و همچنین الزام سازمان ها و نهادهای دولتی و وابستگان دولت برای خرید کالاهای داخلی، مبارزه جدی با قاچاق کالا و اقداماتی از این دست سبب می‌شود دولت برنامه‌ریزی مدونی داشته باشد تا بتواند در راستای تاکیدات رهبر معظم انقلاب حرکت کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید