رضا شیران نماینده منتخب مردم مشهد در مجلس دهم شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی
خبرگزاری بسیج، با اشاره به اینکه وزارت صنعت و دولت اقدامات لازم را در جهت رشد اقتصادی و صنعتی انجام نداده است و وزیر صنعت به افشاگری فاجعه صنعتی پرداخت اظهار داشت: مولفه مهم در وزارت صنعت، معدن و تجارت بحث مدیریت است و آنچه حقیقی به نظر می رسد این است که مدیریت جهادی در شاکله وزارت صنعت کمرنگ است.
وی با بیان اینکه وزارت صنعت و معدن از مدیریت پیر و خسته رنج می برد افزود: با توجه به گذشت تقریبی 37 سال از انقلاب اسلامی، از سرمایه های انسانی مومن، معتقد، جوان و کارآمد بهره گیری لازم نشده است و همین موجب ناکارایی در وزارت صنعت، معدن و تجارت محسوب می شود.
شیران در ادامه بیان داشت: مدیریت تلفیقی با منابع مالی صحیح نیست اینکه مدیران در وزارت صنعت در برابر هر تلاشی جویای منابع مالی هستند و تا منابع مالی تامین نشود به پویایی لازم نمی رسند پذیرفتنی نیست.
وی در خاتمه افزود: مدیران جهادی خواهند توانست با حداقل امکانات، بیشترین رشد صنعتی را برای کشورشان فراهم آورند اینکه با فراهمی تمام امکانات به مدیریت بپردازیم، راهبرد مدیریتی موثر در اقتصاد کشور نیست.