۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:23
کد خبر : 8692595
۱۱:۲۶

۱۳۹۵/۰۳/۲۲
امام جمعه نیر:

از تجمل گرایی در سفره های افطار پرهیز شود

امام جمعه نیر پرهیز از هر گونه اشرافی‌گری و زیاده‌خواهی در برپایی سفره‌های میهمانی الهی را به‌ویژه در زمان افطار یادآور شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از نیر، حجت الاسلام میکائیل مقدسی در خطبه های این هفته نماز جمعه نیر اظهار داشت: ماه مبارک رمضان فرصت مغتنمی برای ایجاد فضایی معنوی و تهذیب نفس و خودسازی انسان هاست.

وی با بیان اهمیت، ویژگی و فضیلت این ماه، قرآن عظیم الشأن را مایه همه این خیر و برکت ها دانست و گفت: یکی از الطاف و احسانات الهی رمضان است، رمضان ماه نزول قرآن عظیم الشان است، و قرآن یکی دیگر از بزرگترین احسانات الهی است که همه نعمت های الهی در طول زندگی از نعمت قرآن سرچشمه می گیرند.

حجت الاسلام مقدسی افزود: کل قرآن در ماه رمضان به شب قدر نازل شد سپس در مدت بیست و سه سال بر پیامبر اکرم (ص) و صحف ابراهیم در شب اول این ماه و تورات در روز ششم آن، انجیل در روز سیزدهم ماه رمضان و زبور در روز هیجدهم این ماه نازل شده است.

خطیب جمعه نیر افزود: ماه مبارک رمضان که بنابر گفته رسول اکرم (ص) ماه امت ایشان است دارای فضائلی است که توجه به آنها درهای عفو و رحمت پروردگار را به روی ما می گشاید.

وی افزود: پس از شناخت فضیلت های ماه مبارک رمضان باید به این ماه تکریم کنیم و نگه داشتن حرمت ماه به این معنا است که علاوه بر نخوردن و نیاشامیدن باید تمام اعضا و جوارح خود را از گناه باید مصون بداریم.

حجت‌‌الاسلام میکائیل مقدسی اظهار کرد: ماه رمضان موسم ماه رحمت و انس با قرآن کریم است که انتظار می‌رود محافل و مجالس قرآن در این ماه مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان باید از گناه و معاصی پرهیز کرده و به سمت عبودیت الهی همراه با کسب فضایل حرکتی راستینی را انجام داد، گفت: در ماه مبارک رمضان همه مومنان مشتاق به عبودیت الهی باید سعی کنند تا لحظه لحظه این ایام را قدر دانسته و از فضیلت آن استفاده کنند.

حجت الاسلام مقدسی پرهیز از هر گونه اشرافی‌گری و زیاده‌خواهی در برپایی سفره‌های میهمانی الهی را به‌ویژه در زمان افطار یادآور شد.

امام جمعه نیر رسیدگی به حال فقرا و نیازمندان را در این ماه متذکر شد و گفت: باید سفره‌های احسان و افطاری برای فقرا و نیازمندان برپا شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید