۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:40
کد خبر : 8692781
۱۴:۱۰

۱۳۹۵/۰۳/۲۲

دلار بانکی ۳۰۵۰ تومان شد

بانک مرکزی امروز و در نخستین روز کاری هفته نرخ رسمی ۳۹ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ دلار به ۳۰۵۰ تومان و یورو با کاهش به ۳۴۳۱ تومان رسید.
به گزارش خبرگزاری بسیج، بانک مرکزی امروز (شنبه 22 خرداد ماه) نرخ انواع ارزهای رسمی را اعلام کرد که نسبت به جلسه قبل نرخ 15 ارز را افزایش و نرخ 21 ارز را کاهش داد و نرخ سه ارز تغییر نکرد.

براساس این گزارش  بانک مرکزی نرخ دلار را در نخستین روز کاری هفته 3050 تومان اعلام کرد که این نرخ در روز پایانی هفته گذشته ( پنجشنبه 20 خرداد ماه) برابر با 3048.5 تومان بود. بر این اساس نرخ دلار در معاملات امروز 15 ریال افزایش داشته است. همچنین نرخ یورو نیز نسبت به روز پنجشنبه با 47.6 تومان کاهش یافته و امروز با نرخ 3431 تومان فروخته شد.

این در حالی است که نرخ دلار در بازار آزاد اکنون برای خرید 3463 تومان و فروش 3475 تومان است و  فاصله نرخ بانکی با بازار ( آزاد)، 475 تومان شده است.

نرخ انواع ارز در نخستین روز کار هفته ( 22خرداد ماه) به شرح زیر است:


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید