سعید ملکی مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی اظهار داشت: در نشست اعضای شورای ورزش همگانی که به ریاست شخص استاندار و با حضور اعضای شورا، نماینده ورزشکاران، باشگاهها، نماینده خبرنگاران ورزشینویس و نماینده برخی از واحدهای صنعتی برگزار گردید، مقرر شد شرکت پتروشیمی نسبت به تاسیس و راهاندازی باشگاه فرهنگی و ورزش پتروشیمی اقدام کند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با نظر مثبت استاندار مبنی بر توسعه ورزش قهرمانی، حرفهای و همگانی و حمایتهای ایشان امید میرود شاهد ایفای نقش هرچه بیشتر صنایع استان در حوزه ورزش باشیم.
ملکی بیان داشت: در نشست همچنین مقرر شد کارگروهی به ریاست معاون سیاسی امنیتی استاندار تشکیل و به صورت تخصصی راهکارهای افزایش نقش صنایع در ورزش استان را مورد بررسی قرار دهد.
مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزیگفت: در این کمیته قرار است سهم صنایع، میزان سرمایهگذاری آنها در ورزش مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.
وی افزود: اختصاص بخشی از سهمیه اشتغال شرکت پتروشیمی به قهرمانان ورزشی استان نیز از دیگر دستاوردهای این نشست بود که انعکاس دستاوردهای این نشست در رسانهها موجی از نشاط و شادی را در بین دوستداران ورزش رقم زد.