۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
13:29
کد خبر : 8693321
۱۴:۳۸

۱۳۹۵/۰۳/۲۳
روح افزا در گفت‌وگو با «بسیج»:

BBC رسانه نیست، بنگاه دروغ پراکنی است/امام به آمریکا لقب شیطان بزرگ را داد

معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت: آیا بی بی سی فارسی در فتنه 88 نبود؟ همزمان با بحران اقتصادی انگلستان، بودجه زیادی برای بی بی سی فارسی اختصاص دادند. نقش آنها در کودتای 28 مرداد کاملا مشخص است.

دکتر فرشته روح افزا معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان در گفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری بسیج در خصوص دروغ سازی بی بی سی پیرامون رابطه پنهانی امام خمینی(ره) با آمریکا در قبل از انقلاب اظهار داشت: بی بی سی از این دروغ ها زیاد گفته است و باز هم خواهد گفت، این شبکه، شبکه قدمت داری است و این نوع کارهایش تازه و نو نیست؛ در حقیقت یک پایگاهی است که در رابطه با سیاست های کشور انگلستان قدم های بزرگی تا به الان برداشته و کارهای خیلی مهمی هم انجام داده است و در کشورها و انقلاب های مختلف دخالت و مدرک سازی می کند.

روح افزا با رد مجدد ادعاهای شبکه متعلق به نظام سلطنتی انگلیس گفت: وصیتنامه امام(ره) نشان می دهد که ایشان از آمریکا متنفر بود؛ عنوان «شیطان بزرگ» لقبی بود که امام بت شکن به آمریکا داد. هیچ کشوری چنین قدرتی نداشت و آمریکا در آن زمان یک قدرت عظیم بود. تنها کسی که توانست آن را بشکند امام(ره) بود.

وی تاکید کرد: در آن زمان، باور همه دنیا این بود که آمریکا یک کشور کاملا بزرگ و مقتدر است و کسی حریف آن نمی شود. کسی نمی توانست به آمریکا «نه» بگوید و همه باید زیر پوشش این کشور کار بکنند.

معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان افزود: مردم کشور ما به پایه های اعتقادی امام(ره) و حضرت آقا احترام می گذارند و اطمینان دارند. نه فقط مردم ما، همه دنیا بد و خوب، به امام(ره) احترام می گذارند مگر اینکه افراد پلیدی باشند. جالب اینجاست که خود بی بی سی چندین سال قبل یک مستند تهیه و پخش کرد با این عنوان که «مردی تاریخ دنیا را عوض کرد»، در آن گفته شد که ما می خواستیم به سمت دیگری برویم، اما ایشان آمد و با انقلاب ایران تاریخ دنیا را عوض کرد.

روح افزا با اشار به مشکلات امروزه آمریکا، اظهار داشت: آمریکا قبلا این مشکلات را نداشت، بعد از انقلاب ایران و بعد از اینکه امام(ره) از عبارت «شیطان بزرگ» برای این نظام استفاده کرد، نقش پلید آمریکا در منطقه و دنیا روشن شد.

وی دروغ سازی را در راستای پروژه نفوذ ارزیابی کرد و تصریح نمود: آیا بی بی سی فارسی در فتنه 88 نبود؟ همزمان با بحران اقتصادی انگلستان، بودجه زیادی برای بی بی سی فارسی اختصاص دادند. نقش آنها در کودتای 28 مرداد کاملا مشخص است. درواقع بی بی سی یک بنگاه سخن پراکنی سیاسی است و نمی توان عنوان رسانه بر آن گذارد.

 معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان در پایان تاکید کرد: در همین به ظاهر مستندی که برای امام(ره) درست کردند، تناقضات آشکار موجود است. چندین کلام از صحبت های امام(ره) درخصوص مخالفت با آمریکا قابل مشاهده است. خود امام(ره) اعلام می کند که ما شاه را به دلیل آمریکایی بودن قبول نداریم. چرا بنی صدر برکنار شد؟ برای چه ما شهدای 72 تن را دادیم؟ همه اینها به خاطر این بود که ما رابطه با آمریکا را نمی خواستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید