
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، سرهنگ دوم پاسدار محمد سالاری، در گفت و گو با خبرنگاران هرمزگان، افزود: طرح یاوران ولایت یادوراه ی شهدای مدافع حرم از 21مرداد ماه در محل کانون غدیر بندرعباس آغاز می شود.
وی ادامه داد: در این طرح حدود3هزار و 600 دانش آموز بسیجی از سراسر استانهرمزگان شرکت خواهند کرد و برنامه های متنوعی برای آنها در نظر گرفته شده است.
سالاری با اعلام این که هدف از برگزاری این طرح و دوره ها کادرسازی برای آینده ی نظام است ، بیان کرد: در سه سال گذشته بیش از 5 هزارو 500 دانش آموز در دوره های یاوران ولایت در استان هرمزگان شرکت کرده اند و اگر حداقل از این تعداد کثیر ما بتوانیم 400 نفر را برای آینده ی کشور ذخیره و تربیت کنیم تا حدودی به اهداف خود رسیده ایم .
وی با اشاره به دوره های سال های گذشته ،تاکید کرد: اولویت اصلی در برگزاری دوره های ولایت بحث آموزش است و ما سعی کرده ایم امسال آموزش ها را تخصصی دنبال کنیم اما در کنار آن برنامه های اردویی نیز دارم.
وی خاطر نشان کرد: در سالهای گذشته دوره ها به صورت سه روزه برگزار شد اما ان شاءالله امسال این دوره ها بصورت هفت دوره ی 6 روزه برگزار خواهد شد و تا اواسط شهریور ادامه خواهد داشت.