۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:16
کد خبر : 8694099
۱۶:۰۷

۱۳۹۵/۰۳/۲۴
نصرالله:

مقاومت برای هر احتمالی آماده‌ است

دبیر کل حزب‌الله لبنان در جمع شماری از رزمندگان مقاومت که در دو جبهه جنوب لبنان و حلب سوریه هستند، اعلام کرد که «مقاومت برای هر احتمالی آماده است».
به گزارش خبرگزاری بسیج، هفته گذشته شماری از رزمندگان مقاومت که در دو جبهه جنوب لبنان و جبهه حلب سوریه فعالند، به دیدار «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله لبنان رفتند.

«برای هر احتمالی آماده‌ایم.. یک چشم به جنوب، یک چشم به حلب». این خلاصه دیدار رزمندگان مقاومت با سید مقاومت است. جمله‌ای که بر پویایی و اهمیت و محوری بودن نبرد حلب از یک سو، و آمادگی مقاومت مقابل هرگونه احتمالی از جانب دشمن اسرائیلی، تأکید می‌کند.

روزنامه السفیر در گزارشی از این دیدار نوشت که «سید حسن نصرالله حتی در دیدارهای داخلی حزبی هم بر ادبیات ملی اسلامی وحدت‌گرایانه که مانع هرگونه اختلاف میان شیعه و سنی و فتنه‌افروزی میان این دو باشد، تأکید می‌کند».

در دیداری که در هفته گذشته شماری از رزمندگان دو جبهه جنوب و حلب با سید حسن نصرالله برگزاری کردند، سید بر «آمادگی مقاومت برای رویارویی با هر احتمالی و تحولاتی که ممکن است حاصل شود، تأکید کرد».

اردوغان در حلب هم نمیتواند نماز بخواند چه رسد به دمشق

السفیر نوشت: هنگام اشاره نصرالله به برخی تحولات سوریه و نقش برخی کشورهای منطقه و خارج از منطقه (نقش عربستان، قطر، آمریکا) ایشان به نقش ترکیه پرداخت و به آرزوی رجب طیب اردوغان نخست‌وزیر ترکیه اشاره کرد که میخواست در مسجد جامع اموی در دمشق نماز بخواند. سید حسن نصرالله گفت: «حتی نماز در حلب هم برای اردوغان محال شده است» چه رسد به مسجد اموی دمشق.

نیروهای مقاومت باید مراقب اموال عمومی مردم باشد

دبیر کل حزب‌الله همچنین به تلاش برخی برای تخریب چهره مقاومت در محافل غربی و عربی اشاره و بر ضرورت تقید به رفتار اسلامی به تأسی از پیامبر و ائمه علیهم‌السلام در جنگ‌ها تأکید کرد. نصرالله همچنین به رفتار و اخلاق عناصر حزب‌الله در سوریه اشاره کرد و گفت که همه باید بر حفظ اموال عمومی و شخصی مردم کوشا باشند و حتی‌الامکان از خسارت زدن به آن اجتناب کنند بخصوص منازل مردم، نهادهای دولتی و تجاری و زمین‌های کشاورزی.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید