۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
06:14
کد خبر : 8694221
۲۳:۰۴

۱۳۹۵/۰۳/۲۴
وزیر اقتصاد در جلسه شورای گفت‌وگو دولت و بخش خصوصی:

دانشگاه و بخش‌خصوصی به جای انتقاد راهکار بدهند

وزیر اقتصاد با اشاره به رشد یک درصدی اقتصاد در سال 94، گفت: با توجه به وضعیت موجود، رشد اقتصادی سال 94 باید منفی می‌شد و اگر این اتفاق رخ نداده به دلیل مجموعه‌ سیاست‌های اقتصادی‌ دولت بوده است.
 به گزارش خبرگزاری بسیج، علی طیب‌نیا در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: چون در حال نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری هستیم عده‌ای تلاش می‌کنند دولت در کار خود موفق نشود و اعتماد مردم به دولت سلب شود.

وی افزود: اگر اعتماد مردم از دولت سلب شود، دولت با عدم توفیق مواجه خواهد شد.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه وقتی بانک مرکزی می‌تواند تورم را کنترل کند که مردم برای بانک مرکزی اعتبار قائل باشند، گفت: اگر اعتماد مردم به دولت از دست برود به زیان عموم مردم خواهد بود.

وی با اشاره به دستاوردهای دولت یازدهم، گفت: اکنون دولت برجام را به ثمر رسانده، نرخ تورم را کاهش داده و کاهش نرخ تورم در اقتصاد ما کار کمی نبوده است. اینکه با وجود کاهش قیمت نفت تورم کاهش می‌یابد و با رکود بیشتری مواجه نمی‌شویم از اقدامات دولت است.

طیب‌نیا تصریح کرد: در سال گذشته قیمت نفت پایین آمد ولی طبق اعلام مرکز آمار ایران در این سال رشد اقتصادی کشور مثبت یک درصد بود. قطعا رشد اقتصادی سال 93 از سال 94 کمتر شده است ولی در نظر داشته باشید که طبق روندهای تاریخی اقتصادی، با توجه به وضعیت موجود رشد اقتصادی باید منفی می‌شد و اگر این اتفاق رخ نداده به دلیل مجموعه‌ سیاست‌های اقتصادی‌ دولت بوده است.

وی با تاکید بر اینکه تردید نداریم سال جاری رشد اقتصادی 5 درصد محقق می‌شود، گفت: نگرانی ما این است که اگر پنج درصد از طریق افزایش تولید نفت صورت بگیرد، فراگیر و پایدار نخواهد بود و در اشتغال تأثیر معناداری نخواهد داشت.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه باور داریم بخش خصوصی ما به درجه‌ای از بلوغ رسیده است که به جای انتقاد کردن برنامه‌های ایجابی بدهد، افزود: اکنون انتظار ما از بخش خصوصی و دانشگاه این است که به جای نقد کردن راهکار و برنامه ارائه بدهند.

وی با اشاره به اقدامات خود در وزارت اقتصاد، اظهارداشت: اولین کاری که در وزارت اقتصاد انجام داده‌ام این بود که همه مدیران وزارتخانه را که در شرکت‌های تابعه مسئولیت داشتند، برگرداندم.

طیب‌نیا ادامه داد: همچنین درباره حقوق و مزایا ساماندهی‌هایی را از قبل انجام دادیم و بخشی را در دست انجام داریم.

وزیر اقتصاد خطاب به بخش خصوصی گفت: اکنون ما می‌خواهیم ارز را تک نرخی کنیم و به بخش خصوصی پیشنهاد می‌دهیم که برنامه‌های خود را برای تک نرخی کردن ارز با کمترین هزینه ارائه دهد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
نظرات شما
الف رسول پور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹
جناب طیب نیا، ما که مجبوریم وضع را تحمل کنیم بالا غیرتا شما هم ما طوری فرض نفرما که انگار نمی فهمیم یعنی سه ساله راهکاری بیان نشده است؟؟؟؟ یعنی سه سال شما از کسی مشورت نخواستید؟؟؟ چرا در عرض سه سال در مقابل انتقادها نگفتید راهکار هم رائه دهید؟؟؟ و چرا به راهکارها بها ندادید. بگذارید مانده ی دولت را فکر نکنیم که در این این همه بی برنامگی جیگر هم فرضمان می کردید.
x

عضو کانال روبیکا ما شوید