۲۵ / تير / ۱۴۰۴ - 16 July 2025
19:39
کد خبر : 8694357
۰۹:۴۱

۱۳۹۵/۰۳/۲۵
واکنش پورمختار به سرقت زنجیره‌ای اموال کشورمان توسط غرب در گفت‌وگو با «بسیج»:

نوع رفتار وزارت خارجه باعث غارت اموال ایران توسط آمریکا و کانادا شده است/انتشار بیانیه حقوق ملت را برنمی‌گرداند، اقدام متقابل انجام دهید

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس گفت: در اواخر مجلس نهم قانونی تصویب کردیم که این تکلیف را برای دولت ایجاد کرده در جهت احقاق حقوق ملت ایران قدم‎های مثبت و عملی بردارد.
محمدعلی پورمختار نماينده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج در واکنش به مصادره 13 میلیون دلار اموال غیردیپلماتیک ایران توسط کانادا با بیان اینکه این رفتارهای امریکا و چه کانادا ناشی از سیاست خصمانه آن‎ها علیه جمهوری اسلامی ایران است تصریح کرد: البته این مسئله به نوع رفتار وزارت خارجه برمی‎گردد.

پور مختار در توضیح این مطلب بیان کرد: در طول سال‎های پس از انقلاب فرمایش امام خمینی(ره) ثابت شده که ما هر جا یک قدم عقب آمدیم دشمن 10 قدم جلو آمده، لذا چنین برداشتی می‎تواند در سران کشورهایی چون امریکا و کانادا باشد که جمهوری اسلامی در حال عقب نشینی است و آن‎ها نیز هر کاری بخواهند انجام می‎دهند.

نماینده بهار و کبودرآهنگ در مجلس تاکید کرد: رفتار فعلی وزارت خارجه با 3 اصل عزت، حکمت و مصلحت که مورد توجه رهبر معظم انقلاب است، مغایر است، لذا بایستی شدت عمل بیشتری به خرج دهند.

پورمختار در ادامه تصریح کرد: بیانیه دادن هم مشکل را حل نمی‎کند و حقوق ملت را برنمی‎گرداند، از این رو ضرورت دارد یک اقدام جدی و متقابل به عمل آورد.

این نماینده مجلس در خاتمه یادآور شد: در اواخر مجلس نهم قانونی تصویب کردیم که این تکلیف را برای دولت ایجاد کرده در جهت احقاق حقوق ملت ایران قدم‎های مثبت و عملی بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید