
مسئول بسیج دانش آموزی حوزه ایمان شاهرود گفت: در راستای ترویج فرهنگ در ورزش، برنامه فرهنگی ورزشی به همت بسیج دانش آموزی حوزه ایمان شاهرود در ماه مبارک رمضان برگزار می شود.
وی افزود: این برنامه ورزشی که با استفاده از کارشناسان مجرب فرهنگی حوزه و دانشگاه برنامه ریزی شده است مبتنی بر توجه به اخلاق و فرهنگ در ورزش است.
غنایی خاطر نشان کرد: در این برنامه که دانش آموزان بسیجی مدیر واحدهای مقاومت بسیج مدارس حضور دارند شرکت کنندگان در برنامه های ورزشی حضور پیدا می کنند و در قالب مسابقات تیمی مانند فوتسال و والیبال برنامه های گروهی و تیمی خود را منسجم می کنند و تمرین کار گروهی را در قالب ورزش انجام می دهند.
وی تصریح کرد: در این برنامه ورزشی که با رویکرد فرهنگی اخلاقی اجرا می شود امتیازات منفی و مثبتی در نظر گرفته شده است که تیم ورزشی با توجه به این امتیازات در پایان ماه مبارک رمضان مورد تقدیر قرار می گیرند.
مسئول بسیج دانش آموزی حوزه ایمان شاهرود گفت: در این برنامه ورزشی دانش آموزان حفظ و انجام تیم و کارگروهی را تمرین می کنند و در این برنامه امتیاز مثبت و منفی با توجه به رفتار و اخلاق انفرادی و تیمی کسب می نماید.
غنایی با بیان اینکه این طرح در قالب طرح جوانه های صالحین و طرح یاوران ولایت بسیج دانش آموزی اجرا می شود افزود: این برنامه ابتکاری است که در طول ماه مبارک رمضان با حضور فرماندهان و مدیران بسیجی واحدهای مقاومت پیشگام اجرا شده و مورد تایید مسئولین بسیج دانش آموزی،سپاه و آموزش و پرورش استان و شهرستان می باشد.