۱۴ / مرداد / ۱۴۰۵ - 05 August 2026
03:59
کد خبر : 8696081
۱۶:۲۰

۱۳۹۵/۰۳/۲۸
امام جمعه الشتر:

دولت آمریکا در راس شبکه های استکباری است

امام جمعه الشتر گفت: برخی کشورهای منطقه با شبکه های استکباری همکاری می کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، حجت‌الاسلام موسوی در خطبه های نماز جمعه الشتر ضمن عرض تبریک به مناسبت سالروز ولادت باسعادت امام حسن مجتبی(ع) افزود: ایثار و فداکاری و کرامت از فضایل بارز این امام عزیز است که بایستی سرمشق زندگی ما قرار گیرد .

وی با اشاره به اینکه به تعبیر مقام معظم رهبری امروزه شبکه های استکباری و صهیونیستی ایجاد شده اند افزود: شبکه‌های استکباری و صهیونیستی و در رأس این شبکه‌ها، آمریکا، از هر ابزاری از جمله تهدید نظامی، ترور و ایجاد تفرقه بین مردم و مسئولین برای مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده می‌کنند لذا باید هم مردم و هم مسئولین مراقب توطئه‌های دشمنان باشند.

خطیب جمعه الشتر با بیان اینکه برخی کشورهای مسلمان با شبکه‌های استکباری و صهیونیستی همکاری می‌کنند تصریح کرد: در رأس شبکه استکباری، دولت آمریکا قرار دارد و متأسفانه برخی کشورهای منطقه گوش به فرمان این شبکه هستند و با دولت آمریکا همراهی می‌کنند..

وی در ادامه با اشاره به اول تیرماه و آغاز هفته قوه قضائیه گفت: آیت‌الله شهید بهشتی یک ملت بود و یارانش در راه خدمت به اسلام و مسلمین، جانشان را فدا کردند.

خطیب جمعه الشتر با بیان اینکه در سایه عدالت، می‌توان به همه چیز امیدوار بود افزود: اگر عدالت در جامعه جاری و ساری شد، زمینه رسیدن به کمالات مادی و معنوی محقق می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی خاطرنشان ساخت: فساد مانند علف هرز است که به محصولات خسارت وارد می‌کند و مبارزه با فساد در جامعه نیز موجب مقابله با ناامنی‌ها و هرج و مرج اقتصادی و اجتماعی خواهد شد لذا قوه قضاییه می‌تواند در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و نشر عدالت در جامعه نقش بسیار ویژه‌ای ایفا نماید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید