۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:55
کد خبر : 8699035
۱۴:۴۸

۱۳۹۵/۰۴/۰۲
معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با «بسیج»:

بیانیه سردار سلیمانی محاسبات غرب را برملا کرد

ترقی گفت: غربی ها تصمیم گرفتند که کشورهای بیشتری را در مقاومت وارد کنند و از تغییر آقای امیرعبداللهیان می خواستند به عنوان یک فرصت برای اهداف خودشان استفاده کنند.
حمیدرضا ترقی معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج درباره بیانیه سردار قاسم سلیمانی در حمایت از رهبر شیعیان بحرین و در فاصله کمتر از 3 روز پس از برکناری امیرعبداللهیان توسط وزیر امور خارجه، اظهار داشت: تغییر آقای امیرعبداللهیان موجب برداشت غلطی در غربی ها و ائتلاف سعودی اسرائیلی در منطقه شد و آنها تصور کردند که مفهوم این تغییر یعنی سیاست هایی که جمهوری اسلامی تاکنون در قبال مسائل منطقه به ویژه سوریه و عراق و بحرین اتخاذ کرده است، تغییر می کند.

وی افزود: غربی ها تصمیم گرفتند که کشورهای بیشتری را در مقاومت وارد کنند و از تغییر آقای امیرعبداللهیان می خواستند به عنوان یک فرصت برای اهداف خودشان استفاده کنند.

ترقی خاطرنشان کرد: موضعگیری سردار سلیمانی اشتباه محاسباتی غربی ها و ائتلاف سعودی اسرائیلی را برملا کرد، لذا سردار سلیمانی با این پیام، تغییر استراتژی جبهه مقاومت در منطقه را برای دشمنان تببین و به آنها گوش زد کرد که مقاومت در منطقه به شکل یک ارتش واحد حرکت می کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید