۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:19
کد خبر : 8700081
۱۶:۴۷

۱۳۹۵/۰۴/۰۳

یادداشت مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بافت بمناسبت لیالی قدر

شب قدر، شبی که باید به یاد روی محبوب عزیز، آن یار پنهان رخسار، با دردمندی‌های عاشقانه نالید و دیدار او را از خدای طلبید


بنام خدای خالق لیلة قدر
لیالی قدر شب های نزول رحمت الهی وبرنامه ریزی تقدیرات انسانی، شب نزول قرآن،شب معراج وصی رسول اعظم صلی الله علیه واله،شب فزت و رب الکعبه مولای متقیان،شب بخشش گنه کاران،شب نزول ملائکه آسمانی به زمین،شب عروج ارواح مومنین ودر یک کلام شب حضرت مهدی صاحب الزمان است.


شب قدر شبی است که حضرت مهدی زهرا دعا می کند برای فرج شبی است احیا آن عبادت است شبی است که نماز آن صلابت است شبی است که قرآن خواندن آن رفعت است شبی است که صدقه در آن بخشش است ودر یک کلام شبی است که خیر من الف شهر است.


یکی از نعمت های الهی در این شب استجابت دعاست بیائیم موقع گفتن1001 اسماء الهی ،موقع قرآن به سر گذاشتن،موقع دعا ومناجات،موقع نماز خواندن،موقع زیارت، همه حال یادمان باشد که یک مسافر درغربت سالیان سال است که منتظر اذن فرج است یادمان باشد که ایشان بارها، بارها فرموده اند برای فرجم دعا کنید بارها،بارها فرموده اند در لابه لای دعاها وحاجاتتان یادی از من هم بکنید بیائیم دعا کنیم که موقع نوشتن تقدیرات ما نوشته شود شهید در رکاب حضرت مهدی صاحب الزمان،بیائیم دعا کنیم امسال سالی باشد که مرحمی بر زخمهای دل حضرت زهرا سلام الله علیها با ظهور فرزندش زده شود امسال سالی باشد که فتنه ها همه سرنگون شود.امسال سالی باشد که دیگر نائب امام زمان حضرت ایت آلله العظمی امام خامنه ای کمتراز خواص و از عوام بی بصیرت غصه بخورد، امسال سالی باشد که انقلاب مان به انقلاب مهدی صاحب الزمان متصل شود انشالله.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید