۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
10:26
کد خبر : 8700519
۱۰:۲۴

۱۳۹۵/۰۴/۰۵
مسئول طرح و برنامه بسیج جامعه پزشکی استان چهار محال و بختیاری:

نشست‌های «مقابله با مهم‌ترین مُنکر در جامعه پزشکی» برگزار می‌شود

مسئول طرح و برنامه بسیج جامعه پزشکی استان چهار محال و بختیاری گفت: در جلسات هفتگی اعضای بسیج نشست مقابله با مهم‌ترین منکر در جامعه پزشکی مانند بدحجابی یا زیرمیزی و همچنین شناسایی و دلیل رواج مهم‌ترین معروف ترک شده در جامعه پزشکی در کانون هاجر شهرکرد برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، کاظم کبیری سامانی، مسئول طرح و برنامه بسیج جامعه پزشکی استان چهار محال و بختیاری درباره برنامه‌های انجام شده ماه مبارک رمضان در این استان گفت: آموزش‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم هر روز صبح از ساعت ۷: ۳۰ تا ۹ صبح در تمامی کانون‌های بسیج جامعه پزشکی استان همچنین نشست با موضوع «روزه و سلامتی» و کلاس‌های تفسیر سوره حجرات در روزهای چهارشنبه در بسیج جامعه پزشکی بیمارستان هاجر شهرکرد برگزار می‌شود که کلاس تفسیر و روخوانی قرآن در شبهای قدر نیز ادامه دارد.


وی ادامه داد: نشست اعضای بسیج جامعه پزشکی هفته‌ای یک بار در استان برگزار می‌شود و در این نشست به منظور مقابله با مهم‌ترین منکر در جامعه پزشکی مانند بدحجابی یا زیرمیزی جلساتی در کلیه کانون‌ها برگزار خواهد شد و راجع به این موضوعات بحث می‌شود، همچنین نشست شناسایی و رواج مهم‌ترین معروف ترک شده در جامعه پزشکی با حضور حجت الاسلام ملک محمدی، در کانون هاجر شهرکرد برگزار می‌شود.


کبیری، در ادامه افزود: برگزاری کلاس‌های حلقه‌های شجره طیبه صالحین با حضور حجت الاسلام باقری که از قم دعوت شده‌اند با محوریت «سبک زندگی اسلامی» همچنین «روزه و سلامتی» هر هفته دوشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۳ در بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد برگزار خواهد شد.


اهدای کتاب با عنوان «توحید مفصل» در میان سرگروه‌های حلقه‌های صالحین

مسئول طرح و برنامه بسیج جامعه پزشکی استان چهار محال و بختیاری با اشاره به توزیع کتاب با عنوان «حیا» در میان اعضای بسیج جامعه پزشکی و برگزاری مسابقه به مناسبت روز عفاف و حجاب بیان کرد: توزیع کتابچه‌ای با عنوان «گزیده‌ای از دعاهای ماه مبارک رمضان» در میان نمازگزاران، اهدای کتاب با عنوان «توحید مفصل» در میان سرگروه‌های فعالان حلقه‌های صالحین، برگزاری کلاس تفسیر قرآن هر روز در نمازخانه بیمارستان‌ها ساعت ۱۲: ۳۰ تا اذان ظهر، برگزاری کلاس‌های اخلاقی و معرفتی توسط حجت السلام رفیعی در روزهای یکشنبه و سه شنبه در سالن اجتماعات بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد از دیگر فعالیت‌ها در ماه مبارک رمضان است.


غربالگری فشار و قند خون نمازگزاران نماز جمعه

وی درباره برپایی خیمه سلامت در استان چهار محال و بختیاری گفت: برپایی خیمه سلامت در طول سال ماهی یک جمعه برگزار می‌شود اما برپایی خیمه‌ها در ماه مبارک رمضان به منظور بررسی وضعیت سلامتی نماز گزاران در میعادگاه‌های نماز جمعه هر هفته خواهد بود که در این ماه غربالگری فشار و قند خون نمازگزاران در تمامی کانون‌ها در سطح استان نیز انجام خواهد شد.


کبیری، خاطرنشان کرد: خیمه سلامت حدودا در ۱۱ کانون برپا می‌شود که در هر کدام حداقل۳۰ نفر حضور دارند و به مردم خدمات ارائه می‌دهند که قرار است خیمه‌های سلامت در شبهای قدر در مصلی حضرت امام خمینی (ره) و در تمامی کانون‌ها و مساجد برگزار کننده مراسم شبهای قدر برپا شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید