۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:19
کد خبر : 8701849
۱۷:۰۲

۱۳۹۵/۰۴/۰۷
گزارشی از یک عمل علی وار در کوچه پس کوچه های تبریز؛

بسته های مواد غذایی با تاریکی شب، بین نیازمندان توزیع می شود

سالروز شهادت امام علی(ع) است و مردم کشورمان همچون مسلمانان دیگر ملل اسلامی غرق در سوگواری هستند، در کنار همه این سوگواری ها که ارزشی غیرقابل وصف دارد، افرادی هستند همچون خیران موسسه «معراج دلنوازان» که در کنار عزاداری برای امیرمومنان، تلاش دارند سیره عملی ایشان را نیز در اجتماع جاری کنند.

اعضای موسسه خیریه معراج دلنوازان برابر قرار هر ساله خود، همزمان با سالروز شهادت امام علی(ع)، دور هم جمع شده و با قربانی کردن گوسفند، گوشت آن را میان نیازمندان تبریزی که از پیش شناسایی شده اند، توزیع می کنند تا نشان دهند به حرف نه، بلکه در عمل رهرو واقعی امام علی(ع) هستند.


حسین انتصاری از اعضای اصلی موسسه خیریه معراج دلنوازان:

تلاش داریم راه امام علی(ع) را در حد توان ادامه دهیم


حسین انتصاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، با بیان اینکه فعالیت های خیرخواهانه خودشان را از سال 1382 به صورت رسمی آغاز کرده اند، گفت: شب های قدر مختص به امام علی(ع) است و ما تلاش داریم با این کار، راه ایشان را در رسیدگی به مستمندان جامعه در حد توان خودمان ادامه دهیم.

وی با اشاره به اینکه این موسسه خیریه اخیرا با نام «موسسه خیریه معراج دلنوازان» به ثبت رسیده، اظهار کرد: اعضای این موسسه در زمان های مختلفی همچون شب های عید، اربعین حسینی، لیالی قدر و .. دور هم جمع شده و در کارهای خداپسندانه شرکت می کنند.

این خیر تبریزی با بیان اینکه خیران زیادی با این موسسه همکاری می کنند، ادامه داد: حتی خانواده های خیری هستند که با معرفی خانواده های نیازمند به آن ها، ماهانه کمک هزینه ای به این گونه خانواده ها پرداخت می کنند.

وی فعالیت در زمینه های دیگری همچون لوله کشی، برق کشی و لوله کشی گاز را از دیگر خدمات این موسسه برشمرد که با تصمیم هئیت امنا و براساس گزارش گروه تحقیق و شناسایی این موسسه، برای افراد نیازمند واقعی انجام می شود.


انتصاری با اشاره به بسته غذایی و البسه آماده شده امروز این موسسه به همراه موسسه علی ابن ابیطالب و کمک های مردمی، تصریح کرد: هفت گوسفند قربانی شده و در کنار آن، روغن، برنج، قند، لباس و دیگر ملزومات زندگی در قالب بسته ای آماده شده که از ساعت 22:00 امشب در میان مستمندان واقعی تبریز توزیع خواهد شد.

وی با تاکید به اینکه بخشی از این بسته ها نیز به مستمری بگیران کمیته امداد و صندوق حمایت از زندانیان تحویل داده می شود، از همه کسانی که توانایی مالی لازم را دارند خواست: با حمایت از موسسه خیریه معراج دلنوازان، در این کار خداپسندانه شریک شوند تا بتوانند دست نیازمندان زیادی را در این شب های بافضیلت بگیرند.

میرحسین بنی هاشم


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید