به گزارش
خبرگزاری بسیج از مازندران،رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران در نشستی از برپایی راهپیمایی روز جهانی قدس در 55 نقطه استان خبر داد و گفت که سخنران راهپیمایی در ساری نیز سردار رحیم صفوی است .
حجت الاسلام یوسف یوسف پور افزود : راهپیمایی روز جهانی قدس در ساری از ساعت 10 و 30 دقیقه صبح جمعه 12 تیر از میدان شهید قاسمی آغاز می شود و تا میدان شهدا ادامه می یابد .
یوسف پور شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس را مهم توصیف کرد و گفت : نسل جوان جهان اسلام از طریق این راهپیمایی از تجاوز اسرائیل غاصب به سرزمین فلسطین و جنایت آمریکا در حمایت از این رژیم آگاه می شود.
وی از قشرهای مختلف مردم خواست با حضور پرشکوه در این آئین دینی که برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین و اعلام انزجار از اقدامات جنایتکارانه صهیونیست ها برگزار می شود ، پاسخ محکمی به تمام توطئه های دشمنان اسلام و استکبار جهانی بدهند.
انتهای پیام /