۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:46
کد خبر : 8704119
۲۰:۱۳

۱۳۹۵/۰۴/۱۱
فرمانده سپاه بوکان خبر داد

کشف و ضبط کارگاه بزرگ تولید مواد مخدر شیشه توسط سپاه بوکان

فرمانده سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی بوکان از کشف و ضبط بزرگترین آشپزخانه تولید مواد مخدر شیشه طی یک عملیات پیچیده اطلاعاتی در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ پاسدارعلیرضا مظاهری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان غربی افزود: نیروهای اطلاعات سپاه بوکان در یک عملیات بزرگ و پیچیده موفق شدند بزرگترین آشپزخانه تولید شیشه صنعتی را در منطقه کشف و ضبط کنند.

وی ادامه داد: در این آشپزخانه که در خانه باغی نزدیک روستای رحیم خان دایر شده بود نیروهای اطلاعات سپاه موفق به کشف 200 کیلو گرم شیشه به همراه یک تن مواد پیش ساز و چندین کامیون وسائل سخت افزاری ساخت ماده مخدر شیشه به همراه 600 لیتر محلول پیش ساز صنعتی شدند.

وی بیان کرد: قاچاقچیان، این مواد را درون دیگ های بزرگ ریخته بودند تا با فرایند شیمیایی به مواد مخدر صنعتی شیشه تبدیل کرده و سپس از طریق این شهرستان به استان های دیگر منتقل کنند.

وی ادامه داد: در این عملیات متهمان با استفاده از شرایط خاص منطقه پیش از رسیدن نیروهای سپاه از محل متواری شده بودند.

سرهنگ مظاهری انهدام این آشپزخانه تولید مواد مخدر شیشه را طی چند سال گذشته در بوکان و منطقه بی سابقه دانست و افزود: نیروهای اطلاعات سپاه بوکان در راستای مقابله با سوداگران مرگ، با بررسی های اطلاعاتی و انجام شناسائی دقیق و در قالب یک عملیات غافلگیرانه موفق به شناسای و کشف این آشپزخانه بزرگ شدند.

روستای رحیم خان در سی و پنج کیلومتری شمال بوکان بر سر راه این شهرستان به میاندواب واقع شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید