۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
13:42
کد خبر : 8704818
۰۶:۵۳

۱۳۹۵/۰۴/۱۳

انتقاد رئیس دانشگاه یاسوج از نحوه طراحی یادمان شهید گمنام این دانشگاه

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: طراحی سازه یادمان شهید گمنام دانشگاه یاسوج در شان شهدا نیست.
به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، دکتر محمودرضا رحیمی در نشست مشترک با مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فداکاری و از خودگذشتگی شهدا و خانواده‌های آنان افزود: مسئولان و مدیران در این نظام باید همیشه یاد شهدا را زنده نگه دارند. در کشور و استان ما همه خانواده‌ها با دفاع مقدس درگیر بودند به نوعی که اقوام درجه یک و یا نزدیکان آنها از شهدا و یا جانبازان و رزمندگان این دوران مقدس هستند.

رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به طراحی نامناسب و دور از شأن یادمان شهید این دانشگاه خاطرنشان کرد: معماری سازه‌ها باید انتقال دهنده مفهوم و مشخص کننده هویت باشد اما در طراحی این یادمان، هویت فرهنگی خاصی وجود ندارد که بتوان از آن مفهوم والای شهید و شهادت را برای نسل های آتی به یادگار گذاشت.

رحیمی با اشاره به تعهد دانشگاه یاسوج در پاسداشت مقام شامخ شهدا اظهار کرد: این دانشگاه ملکف به تکمیل این سازه است و امیدواریم این یادمان که در واقع به منزله امامزاده‌ای در دانشگاه است مکانی برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی باشد.

همچنین سرهنگ امرالله درفشی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد ضمن تقدیر از تلاش‌های دانشگاه یاسوج گفت: پیگیری مدیریت دانشگاه در تکمیل سازه یادمان شهیدگمنام با وجود موانع مختلف ستودنی است. یادمان شهید در دانشگاه یاسوج می تواند مکانی برای فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان و انس و الفت بیشتر با شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین این فرهیختگان باشد.

درفشی‌ با اشاره به مطالب خلاف واقع برخی رسانه‌ها پیرامون این یادمان اظهار کرد: این مکان برای یکی و دو روز نیست که در ساخت آن عجله شود بلکه باید برای سالهای متمادی این مکان مورد استفاده قرار گرفته تا فرهنگ شهید و شهادت همچنان در جامعه ساری و جاری باشد.با وضع موجود یادمان شهید که هنوز به بهره‌برداری کامل نیز نرسیده چندین برنامه خوب فرهنگی و مذهبی در این مکان اجرا شده که جای تقدیر دارد.

در پایان این نشست احکام اعضای هیأت امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه یاسوج به آنان اعطاء شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید