۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:36
کد خبر : 8705476
۲۲:۴۹

۱۳۹۵/۰۴/۱۳

کارگاه آموزش ایمنی و اقدامات تامینی در ناحیه کمیجان برگزار شد

کارگاه آموزش ایمنی و اقدامات تامینی با حضور پایوران سپاه ناحیه مقاومت کمیجان در حسینیه این نهاد انقلابی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، سرهنگ پاسدار جابر عابدی در کارگاه آموزش ایمنی و اقدامات تامینی سپاه ناحیه کمیجان گفت: عبرت‌هادر دنیا زیاد و عبرت گیرندگان بسیار کم است، متاسفانه به علت عدم درس گرفتن از حوادث و اتفاقات باز هم دچار تکرار حادثه‌ها می‌شویم.

وی افزود: تشکیل این کارگاه توسعه فرهنگ پیشگیری و کاهش سوانح و حوادث در سطح حوزه‌ها و پایگاه‌های بسیج و سپاه را به همراه خواهد داشت چراکه توجه به سلامت کارکنان و اموال سپاه در مقابل حوادث از اهم وظایف مدیران و فرماندهان در سطوح مختلف بسیج و سپاه به شمار می‌رود.

مسئول معاونت ایمنی و اقدامات تامینی سپاه روح الله تصریح کرد: یکی از وظایف کارکنان ایجاد بستر مناسب و امن قبل از انجام فعالیت است و در این راستا نیز پیشگیری بهتر از درمان، در هر کاری ابتدا باید ایمنی کار را بررسی کرد.

جابری در ادامه گفت: ایمنی در هر فعالیتی باید برقرار باشد در فعالیت‌های رزمی، ورزشی، تاکتیکی و عملیاتی ابتدا باید ایمنی در نظر گرفته شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرماندهان و مدیران در کنترل، نظارت و ارزیابی ماهیانه اقدامات ایمنی در سطوح مختلف رده‌ها بایستی تأکیدات لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید