۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:20
کد خبر : 8706814
۱۹:۴۷

۱۳۹۵/۰۴/۱۵
نامه بسیج اساتید 3 دانشگاه اصفهان به انتصاب فردی مسأله‌دار در وزارت علوم؛

کجای دنیا به فردی که علیه نظام فعالیت کرده جایگاه اجرایی می‌دهند؟

بسیج اساتید دانشگاه‌های صنعتی، اصفهان و علوم پزشکی اصفهان با اعتراض به انتصاب فردی مسأله‌دار در وزارت علوم تاکید کردند: در کجای دنیا و در کدام حکومتی به کسی که علیه نظام فعالیت کرده و برای آن بحران ایجاد کرده است، جایگاه اجرایی می‌دهند؟
به گزارش خبرگزاری بسیج، کانون بسیج اساتید دانشگاه‌های صنعتی، علوم پزشکی و دانشگاه اصفهان با صدور نامه‌ای خطاب به ریاست کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص انتصاب افراد مسأله‌دار در وزارت علوم اعتراض کرده است.

در ابتدای این نامه آمده است: همان‌گونه که استحضار دارید، هنوز چند روز از تذکر مقام معظم رهبری مبنی بر عدم حضور آدم‌های نامطمئن، آنجا که فرمودند؛ «افراد نامطمئن در دانشگاه‌ها حضور پیدا نکنند؛ می‌گویند آقا، نامطمئن کیست؟ نامطمئن آن‌کسی است که به یک بهانه‌ای نظام را به چالش می‌کشد». در دانشگاه‌ها نگذشته بود که در اخبار آمد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اجرای ماده 34 آیین‌نامه اجرایی قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان، با صدور حکمی حسن عابدی جعفری مشاور یکی از سران فتنه و بازداشتی فتنه سال 1388 را به سمت نماینده وزیر و مسؤول هماهنگی هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و هماهنگ‌کننده هیأت‌های انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منصوب کرد.

در ادامه این نامه تصریح شده است: به‌رغم توصیه‌های امام راحل مبنی بر عدم به کارگیری نامحرمان و رهنمودهای مقام معظم رهبری دال بر اینکه محکومیت از هر نوعی در جمهوری اسلامی افتخار نیست، وزیر محترم خواسته یا ناخواسته تحت فشار حلقه‌های حامی فتنه در وزارت علوم، مشارالیه را در جایگاهی به کار گرفته که اصلاً نباید مدیر این بخش سابقه محکومیت کیفری و زندان داشته باشد! در کجای دنیا و در کدام حکومتی به کسی که علیه نظام فعالیت کرده و برای آن بحران ایجاد کرده است جایگاه اجرایی قضایی می‌دهند؟!

در بخش دیگر این نامه آمده است: هر چند این موارد ظاهراً به رویه‌ای در این دولت تبدیل شده و استفاده از قانون شکنان و فتنه‌گران بیش از این مورد است اما مطالبه نیـروهای ارزشی در لبیک‌گویی به منویات امام المسلمین (حفظةالله) از نمایندگان مجلس و به طور خاص اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات که جنابعالی ریاست آن را بر عهده دارید این است که ضمن بررسی مورد حاضر و موارد مشابه، تا عزل تمام کسانی که نسبت به آرمان‌ها و ارزش‌های نظام اسلامی پایبندی لازم را نه در مقام ادعا بلکه در عمل نداشته‌اند، پیگیری‌های جدی صورت گیرد.

در پایان بسیج اساتید دانشگاه‌های صنعتی، علوم پزشکی و دانشگاه اصفهان تأکید کرده است: بدیهی است استادان بسیجی استان اصفهان مراتب را تاحصول نتیجه مجدانه پیگیری خواهد کرد.

رونوشت جهت استحضار و پیگیری لازم:

1- برادر ارجمند حجت‌الاسلام محمدیان نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه

2- برادر ارجمند حجت‌الاسلام پژمان‌فر رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی

3- برادر ارجمند مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید