۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
01:01
کد خبر : 8707241
۲۲:۵۰

۱۳۹۵/۰۴/۱۸

دستگاه قضایی حکم مدیران با فیش‌های نجومی را عادلانه صادر کند

حجت‌الاسلام والمسلمین علی وحدانی‌فر ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه کبگیان اظهار کرد: ملتی که با انقلابش اشرافی‌گری را برانداخت با پدیده اشرافی‌گری و برداشت‌های نامشروع از بیت‌المال هم مخالف است.

وی گفت: از مسؤولان قضایی می‌خواهیم در سریع‌ترین زمان ممکن خارج از برخورد سیاسی و در جهت حفظ منافع ملت و انقلاب هرچه سریعتر احکام این عده را به مردم ابلاغ کنند.

وحدانی‌فر افزود: برداشت‌های غیرمنصفانه از بیت‌المال، گناه و خیانت به آرمان‌های انقلاب اسلامی است و قطعا در گذشته کوتاهی شده است لذا همه قوا به صورت جدی باید به این موضوع ورود پیدا کنند.

وی گفت: دولت هم خارج از برخورد سیاسی در دایره منافع ملی برخورد کند چون اگر غیر از این باشد اعتماد ملت سلب می‌شود.

این خطیب جمعه گفت: بسیار زشت است که چنین اتفاقاتی رخ دهد و در جامعه یک جوان برای گرفتن وام 5 میلیونی سرگردان باشد.

وحدانی‌فر خاطرنشان کرد: لذا بدون سیاسی کاری و در چارچوب منفعت مردم و ارزش‌های انقلاب باید برخورد کرد.

امام جمعه کبگیان با تشکر از عامه مردم کبگیان، خاصه بخشدار، شهردار و شورای شهر و فرماندهی بسیج خاتم الانبیا چیتاب که در ماه رمضان همراهی و همکاری خوبی کردند تا برنامه‌های فرهنگی به خوبی انجام شود، تصریح کرد: مسؤولان وظیفه‌شناس فرماندهانی هستند که مردم از آنها راضی‌اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید