۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
07:11
کد خبر : 8707536
۲۰:۴۳

۱۳۹۵/۰۴/۱۹
توهین روشنفکری روزنامه شرق!

همه منتقدین رئیس جمهور پوپولیستند!

روزنامه دوم خردادی شرق در ادامه تلاش های ناکام خود برای تطهیر چهره دولت یازدهم منتقدین رئیس جمهور در زمینه فیش های حقوقی و حلقه انحرافی را نمادهایی از پوپولیسم ایرانی نام نهاده است!

خبرگزاری بسیج-سرویس اخبار ویژه

روزنامه دوم خردادی شرق در ادامه تلاش های ناکام خود برای تطهیر چهره دولت یازدهم منتقدین رئیس جمهور در زمینه فیش های حقوقی و حلقه انحرافی را نمادهایی از پوپولیسم ایرانی نام نهاده است!

این روزنامه در یادداشتی به قلم احمد غلامی می نویسد: مخالفان، نخست قلمروهایي را تخریب و بعد قلمروزدایی می‌کنند و به دنبالش قلمرو تازه‌ای می‌سازند اما عمده کارشان کدگذاری این شیوه‌های تخریب است. آنها با کُدِ «فیش‌های نجومی» آغازيدند و در قلمرو دیگر با در کنار هم قرار‌دادن نام اسفندیار رحیم‌مشایی و حسین فریدون قدم تازه‌ای برای کدگذاری برداشتند. با علم به اینکه هر دوِ این قلمروها، قلمروهای آلوده دولت سابق‌اند که مورد حمایت صددرصدی آنها بوده است، اما «پوپولیسم ایرانی» بیش از آنکه به معنای واقعی «پوپولیسم» باشد و درصدد آن باشد تا از مطالبات مردم و استیفای حقوق آنها حمایت کند، بیشتر هدفش سرمایه‌گذاری بر فراموشی مردمِ درگیر با مسائل روزمره و سوءاستفاده سیاسی از نسيان آنهاست.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید