به گزارش خبرگزاری بسیج، سرهنگ علي صادقي در این باره گفت: در پي دريافت خبري مبني بر اين كه فردي بيش از دو هزار متر از اراضي دولتي را تصاحب كردهو اقدام به ساخت نمايشگاه اتومبيل كرده است،رسيدگي به موضوع در دستور كار ماموران پليس آگاهي شهرستان "برخوار" قرار گرفت.
وي، ادامه داد: پس از احراز مسئله زمين خواري، دو متهم اصلي با هماهنگي مقام قضائي دستگير شدند.
سرهنگ صادقي، بيان داشت: اين دو فرد هنگامي كه با مستندات پليس روبرو شدند به خريد صوري زمين و ساخت و ساز بر روي آن اعتراف كردند.
اين مقام انتظامي اظهار داشت: در اين خصوص پرونده اي تشكيل شدو هر دو متهم جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي تحويل داده شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان برخوار در پايان از مردم خواست هنگامي كه قصد خريد زمين يا ساختمان رادارند به بنگاه هاي معتبر رجوع و از خريد زمين با قولنامه دستي و عادي خودداري كنند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشكوك موضوع را به پليس اطلاع دهند.