۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:23
کد خبر : 8709948
۱۰:۲۸

۱۳۹۵/۰۴/۲۲
دبیر سیزدهمین کنگره بین‌المللی MS ایران:

کاهش مصرف سیگار و قلیان راه‌ مقابله با MS

دبیر سیزدهمین کنگره بین‌المللی MS ایران گفت: MS یک بیماری قابل کنترل است که با درمان‌های موجود می‌توان موجب بهبود کیفیت زندگی این بیماران شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، عبدالرضا ناصر مقدسی در آستانه برگزاری سیزدهمین کنگره بین‌المللی MS ایران در واکنش به اخبار منتشر شده مبنی بر «درمان بیماری MS توسط محققان کانادایی»، گفت: متاسفانه رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی کشور بدون اینکه تائید این مساله را از متخصصان دریافت کنند، منتشر و موجب ایجاد امید واهی در بیماران شده اند.

وی افزود: محققان کانادایی هیچ گونه ادعایی درباره درمان بیماری MS نکردند بلکه آنها تحقیقاتی انجام دادند که مبنی بر آن می‌توان از بروز علائم این بیماری پیشگیری کرد.

دبیر سیزدهمین کنگره بین المللی MS ایران تصریح کرد: متأسفانه نشر این خبر کذب موجب امیدواری بیماران و افزایش تماس آنها با مراکز درمان و در نهایت ناامیدی شد.

این متخصص مغز و اعصاب در بخش دیگری از سخنانش درباره باور عمومی برخی افراد مبنی براینکه تمام بیماران مبتلا به MS در نهایت ناتوان و ویلچر نشین می‌شوند، اظهار کرد: این باور کاملا غلط است زیرا با روش‌های درمانی جدید این بیماران می توانند به زندگی خود ادامه دهند.

ناصر مقدسی خاطرنشان کرد: اقدام در جهت کاهش مصرف مواد دخانی و قلیان در جوانان و زنان نیز می‌تواند از راه‌های مقابله با MS باشد.

وی خاطرنشان کرد: ارسال مقالات تا 31 تیر از طریق وب سایت کنگره به نشانیwww.mscongerss.com ادامه دارد و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 66348563 تماس بگیرند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید