۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:52
کد خبر : 8710207
۱۴:۳۶

۱۳۹۵/۰۴/۲۲
مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 31 عاشورا:

باید فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه احیا شود

خبرگزاری بسیج: مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 31 عاشورا با تاکید بر اینکه تعمیق فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه نیاز به برنامه ریزی فرهنگی دارد، گفت: باید فرهنگ حجاب و عفاف احیا شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حسین علیی در همایش پاسداشت حجاب و عفاف در جلفا افزود: حجاب یکارزش انقلابی و دینی است ویکی از اهداف انقلاب اسلامی مبارزه با بی بندوباری و بی حجابی در جامعه است .

وی با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب در جامعه، افزود: عفاف و پاکدامنی مورد تأکید دین مبین اسلام و مهم‌ترین عنصر شخصیت زنان در جامعه اسلامی به شمار می رود و ایجاد امنیت اجتماعی و هویت بخشی از کارکردهای اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است.

علیی بابیان اینکه دشمن با ابزارهای مختلف درصدد ضربه زدن به ارزش‌های اسلامی و دینی جامعه اسلامی ایران است، خاطرنشان کرد:شبکه‌های ماهواره‌ایفراوانی برای دور کردن جامعه اسلامی ایران از ارزش‌های و باورهای دینیو ترویج بی‌حجابی فعالیت می‌کنند.

این مقام مسئول با بیان این که مقوله عفاف و حجاب از جانب شرع مقدس توصیه شده و ما باید در برابر اجرای آن احساس وظیفه کنیم، گفت: نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دغدغه اصلی جامعه دینی است و مسئولان و متولیان فرهنگی باید به جد به این مسئله توجه کنند، زیرا آفت های ترویج بدحجابی جامعه و خانواده ما را دچار مشکلات جبران ناپذیری می کند.

وی در ادامه سخنان خود، حفظ روحیه انقلابی را راهکار توسعه و پیشرفت کشور دانست و با تاکید بر تلاش مدیران برای رشد جامعه با روحیه جهادی گفت: به فرموده رهبر فرزانه انقلاب در هر برهه از زمان به انقلاب و ارزش‌های آن تکیه شده توانستیم به پیش برویم و راهکار توسعه و پیشرفت‌های بعدی نیز تکیه بر انقلاب است و باید تلاش کنیم با تاسی از شهدای مدافع حرم انقلابی از نظام صیانت کنیم.

حجت الاسلام علیی تصریح کرد: رعایت حجاب و عفاف در ایجاد آرامش، امنیت و استحکام نهاد خانواده ها نقش بسزایی دارد و در حقیقت تقویت و تعالی نهاد خانواده و احیای هویت واقعی یک زن مسلمان با استفاده از سیره فاطمی و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه میسر خواهد شد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی 31 عاشورا در پایان گفت: اینک رسالت بانوان ما تربیت و معرفی الگوهای فاطمی(س) و احیای هویت والای زن مسلمان، تقویت و تعالی نهاد خانواده با استفاده از سیره فاطمی(س) و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب است.

همایش حجاب وعفاف در جلفا با حضور امام جمعه و فرماندار، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه، روسای نهادها وادارات، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان و اقشار مختلف مردم این شهرستان در مصلی وحدت هادیشهر برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید