۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
20:22
کد خبر : 8712419
۱۶:۲۸

۱۳۹۵/۰۴/۲۷
اردوغان:

اراده ملی،تلاش برای کودتا را خاموش کرد

رئیس جمهور ترکیه یک روز بعد از تلاش برای کودتا در این کشور تاکید کرد که اراده ملی تلاش هواداران گولن برای کودتا را ناکام گذاشت.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از شبکه خبری المیادین، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه یک روز بعد از تلاش برای کودتا در این کشور تاکید کرد که اراده ملی تلاش هواداران گولن برای کودتا را ناکام گذاشت.

رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که شکست این ویروس در تمامی موسسات دولت ادامه خواهد داشت و گروهی که نیروهای نظامی را تخریب کرده است در تمامی صفوف ارتش بازداشت خواهند شد.

اردوغان همچنین از طرفداران خود درخواست کرد تا در خیابان و میدان‌ها بمانند و تاکید کرد مسئله کودتا به 12 ساعت ختم نمی‌شود.

رئیس جمهور ترکیه گفت که وزارت خارجه و وزارت دادگستری این کشور از آمریکا و کشورهای غربی درخواست خواهند کرد تا هواداران فتح الله گولن را به ترکیه تحویل دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید