۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:48
کد خبر : 8714176
۱۰:۱۴

۱۳۹۵/۰۴/۳۰
صبح امروز و به ریاست آیت الله جنتی

اولین جلسه شورای نگهبان در دوره سی‌وششم آغاز شد

اولین جلسه شورای نگهبان صبح امروز برای انتخاب اعضای هیئت رئیسه این نهاد آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، اولین جلسه شورای نگهبان در دوره سی‌وششم این نهاد صبح امروز(چهارشنبه، 30 تیر) با حضور آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان و دیگر اعضای فقها و حقوقدان این نهاد آغاز شد.

قرار است در این نشست علاوه بر معارفه 3 حقوقدان و فقیه جدید شورای نگهبان، اعضای هیئت رئیسه، شامل دبیر، قائم‌مقام و سخنگوی آن انتخاب شوند.

به گزارش تسنیم، جلسه علنی 23 تیر مجلس شورای اسلامی به انتخاب 3 عضو حقوقدان شورای نگهبان اختصاص داشت که در این جلسه، عباسعلی کدخدایی با 203 رأی، محمدرضا علیزاده با 178 رأی و سیدفضل‌الله موسوی با 142 رأی از مجموع 263 رأی به‌عنوان حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در اجرای اصل 91 قانون اساسی و در احکامی جداگانه، عضویت آیت‌الله احمد جنتی، آیت‌الله  سیّد محمدرضا مدرسی‌یزدی و آیت‌الله مهدی شب‌زنده دار را برای یک دوره دیگر به عنوان فقهای شورای نگهبان قانون اساسی تمدید کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید